ممنون ازتو با شعر زیبات منم خوشم اومد ازش 😍😍 کاش میشد با تو بودن را نوشت؛ تا که زیبا را کشم بر هر ...
رفیقِ نادیدهام؛ ما به جز هم، کسی را نداریم و چه کاری از دستمان ساخته است برای هم؛ جز اینکه مهربان باشیم و با گرمای محبتمان، سرمای هزار هزار زمستانِ تلنبار شده را دوام بیاوریم. برایت آغوش داغی از کلمات میفرستم و دستان نوازشگری از جنس آرامش، من از دورترین فاصلهها، کنار توأم، من از دور ترین فاصله ها دوستت دارم...
رفیقِ نادیدهام؛ ما به جز هم، کسی را نداریم و چه کاری از دستمان ساخته است برای هم؛ جز اینکه مهربان ب ...
بانو جان راه که می روی عطر تنت از ناکجا به پنجره اتاقم می رسد بالا می آید و خودش را در دل و جانم جا می دهد میزنم به خیابان هی صدا میزنم بانو جان؟ تمام شهر دهان می شوند صدایت می زنند تمام در و پنجره ها چشم می شوند دنبالت می گردند دیوانه می شوم می دانم که همین حوالی دامن تکانده ای گیسو به باد داده ای رخ تاباندی به آسمان وگرنه دلم انقدر دستپاچه نمی شد آرام تر بانو دل بردن رسم و رسوم دارد دل که می بری باید دل بگذاری تمام من را به دستت گرفته ای و می چرخانی اش در شهر، راه می افتم به دنبال خودم بانو دل بده به واژه هایم...!!❤❤❤❤❤😍😍😍😍
از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤