2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31802 بازدید | 4339 پست
سلام عزیز دل مرسی😘😘باز کوچ کردین به سلامتی😂

سلام سرباز😍😍😍😂😂😂😂

دیدی که بهار رفت و دلم را خبر نکرد
وقت رفتن شد و از کوی من گذر نکرد

سودای دل از آتش عشق سوختنش بود
 او مرد خطر بود وبه عشقم خطر نکرد

گاه منتظر معجزه و گاهی هم فسون
هزار ورد و دعایم به قلبش اثر نکرد

گویی بُریده بود از من و چشمهای من
به وقت وداع نگاه به چشمان تر نکرد

روشنی صبح در گرو چشم های او
نماند و شبم را به سحر مفتخر نکرد

نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
"بسته راه نفسم بغض و دلم شعله ور است" حال من گم شده ای نابلد و در به در  است زندگی رود روا ...

سلام ناز بانو جان خوش آمدی😍

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لب به سخن گشودم و گفتم از مهر که حیف هیچ نمی دانند درد من کجاست اکنون... 😔💔

"ابرِ بارانیَم و حال پریشان دارم"
گرچه آرام ولی، ناله ی طوفان دارم

گریه سر می دهم و باز به تنهایی خویش
آه در سینه ی خود،  سوز فراوان دارم

من تحمل نکنم سختی این بار به دوش
آتشی بیشتر از وسعتِ دامان دارم

سینه را چون بگشایم در آن می بینید
زخم در زخم به این چاک گریبان دارم

غم من زاری احوال دل چلچله هاست
در دل چون قفسم، ناله ی پنهان دارم

باز هم کوچ پرستو شد و ماتم زده ام
باغ متروکه ام و شاخه ی عریان دارم

وقت دل کندن و رفتن به شبی میمیرم
کنج ویران دلم ، شام غریبان دارم

گره کار من اعجاز ، به پایان نرساند
 سیم آخر زده ام ،حالت عصیان دارم

قافیه گم شده در حال پریشانی شعر  
من به پایان غزل دیده ی گریان دارم

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
سلام سرباز😍😍😍😂😂😂😂 دیدی که بهار رفت و دلم را خبر نکرد وقت رفتن شد و از کوی من گذر نکرد سودای ...

سلام فرمانده عشق😘😘💓💓💖💝🌺به به عالی👌👌👌👌

میگم چیشد کوچ کردیم😂

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام عزیز دل مرسی😘😘باز کوچ کردین به سلامتی😂

سلام جانان هوا گرم شده جمع کردیم اومدیم ییلاق 😁🌹

چَشـــــم بَــد دور؛

کهـ هم جانـــے ...!
و
همــ جانا‍‍نـــے ...!

(حافظ)
❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جانان هوا گرم شده جمع کردیم اومدیم ییلاق 😁🌹 چَشـــــم بَــد دور؛ کهـ هم جانـــے ...! و همــ ...

به به خیلی هم خوب.... اره چقد هوا خوبه😂🤪😝😜

قربون شما😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
😂😂😂😂😂 سلام ممنون عزیزم😘😘

😂😂😂😂خواهش میکنم😜🖐

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
حاضرم شرط ببندم که تو برمیگردی تو که با میل خودت روی به من آوردی رفته بودی پی مرهم که برای دل من ...

سلام به همگی عزیزان

ممنونم فلفلی جان تاپیک جدید مبارک🌹

گفته بودی که چرا محو تماشای منی

آن چنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی

مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود

ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

فریدون_مشیری#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام به همگی عزیزان ممنونم فلفلی جان تاپیک جدید مبارک🌹 گفته بودی که چرا محو تماشای منی آن چنا ...

سلام خوش اومدی..

از فردا چالش هم هست دیگه درس هم نداری

قشنگ میری تو فاز شاعری

تعطیل🚫                                                                                 
سلام فرمانده عشق😘😘💓💓💖💝🌺به به عالی👌👌👌👌 میگم چیشد کوچ کردیم😂

فرمانده اینجوری صلاح دید دیگه😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
سلام خوش اومدی.. از فردا چالش هم هست دیگه درس هم نداری قشنگ میری تو فاز شاعری

سلام ممنونم نازبانو جان

دیگه کلا نمی تونم شعر بنویسم نمی دونم چرا😅

خیلی وقته چیزی ننوشتم

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

🍀دلتنگم و دلگیر، مگر ابر بهارم؟
کو چاره به جز اینکه در این گوشه ببارم؟

🍀ای قایق توفان‌زده، ای دل! به چه امید
گفتی که تو را باز به دریا بسپارم؟

🍀موجم که شنید از لب ساحل دم آخر:
برگرد، به غیر از تو کسی نیست کنارم

🍀ابرم که بریدم دل از اعماق تهی تا
بر شانه‌ات ای کوه کمی سر بگذارم

🍀دلتنگم و دلگیر ولی چاره ندارم
جز اینکه تو را چون همگان دوست بدارم🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام خوش اومدی.. از فردا چالش هم هست دیگه درس هم نداری قشنگ میری تو فاز شاعری

ای وااای من برم داشتم درس میخوندم وسطش پیام یه نفر اومد برگشتم سایت😒😒😒

😂🖐💘💋💋💋