2777
2789
عنوان

خسیس و بچه ننه ‌

1135 بازدید | 118 پست

شما اگه .گیر ادم خسیس و بچه ننه بیوفتید چیکار میکنید .چطوری رفتار میکنید ؟ 

تعداد رای : 48
نظرسنجی
ولش میکنید .
12
25%
مجبورش میکنید درست بشه .
12
25%
بره ب درک‌
17
35%
نمیدونی چیکار کنی ‌
7
14%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با ی همسر خسیس چیکار میکنی‌ حتی ساده ترین چیز ها مثل بیرون رفتن رو برات زیاد بدون ! 

ببین گلم من وقتی میبینم شوهرم داره زرنگ بازی در میاره و اذیتم میکنه و خواسته هام در حد متوسط براش اهمیتی نداره میشینم باهاش صحبت میکنم و میگم دارم با این رفتارت خیلی اذیت میشم ببین تغییری میکنه که خواسته هاتو میگی 

محترمانه باهاش حرف بزن

ببین گلم من وقتی میبینم شوهرم داره زرنگ بازی در میاره و اذیتم میکنه و خواسته هام در حد متوسط براش اه ...

چون از اول مادرش مخالف ازدواج ما بود .اما خودش خواست اومد خواستگاری عقد .مامانش میگه برای چی بیرون برید چه خبره .فقط میگه من بیام خونه شما شب بمونم .پیش هم باشیم ‌همین ‌

ببین گلم من وقتی میبینم شوهرم داره زرنگ بازی در میاره و اذیتم میکنه و خواسته هام در حد متوسط براش اه ...

تا میگم اشتباه رفتارت میگه ناراحتی طلاق بگیر .تو رو زوری دادن ب من . من نمیخواستمت  الان منو بلاک کرده .

چون از اول مادرش مخالف ازدواج ما بود .اما خودش خواست اومد خواستگاری عقد .مامانش میگه برای چی ب ...

چندسالشه؟ و شما چندسالته؟

نحوه آشناییتون چطور بوده عزیزم؟

اگه میپرسم قصدم فقط کمک کردن به شما هستش

تا میگم اشتباه رفتارت میگه ناراحتی طلاق بگیر .تو رو زوری دادن ب من . من نمیخواستمت  الان منو بل ...

احتمال میدم که شما از اول خیلی اجازه دادی فراتر از حدش قدم بزاره، معمولا مردا وقتی ایرادی میبینن حرف از طلاق میزنن انگار همه چی با این کاز غلط درست میشه. شما باید ناز کنی نه ایشون،شما باید یکاری کنی از نبودنت بترسه نه این که دو هفته بلاکت کنه، تاپیک قیلیت رو خوندم

من ۲۲ همسرم ۲۹ . ما ۶ سال باهم دوست بودیم . پسر خاله و دختر خاله آییم. مامانش از اول مخالف بود اما خودش میگفت من دوستت دارم میخوام .الان ۱۸۰ درج بعد ۲ سال نامزدی عوض شده .حرفای مامانشو میزنه .میگه همه ی طلاهامو بده مهرتم  ببخش برو .

احتمال میدم که شما از اول خیلی اجازه دادی فراتر از حدش قدم بزاره، معمولا مردا وقتی ایرادی میبینن حرف ...

الان باید چیکار کنم .خیلی حس بدی دارم بارها خواستم طلاق بگیرم .میگفت نه من دوست دارم ‌من زندگیمو و زنمو میخوام ‌الان ی جور دیگه .

فکرمیکنم خیلی شل گرفتی که مادرشوهرت ، شوهرتو تو دستش گرفته و شما از دستت در رفته دیگه شوهرت، ولی درس ...

ب من میگه .تو نمیزاره من رابطه  کامل داشته باشم  چی میشه مگه عروسی نگیریم. وسط دعوا هم میگه برو طلاق بگیر چیزی ب نام من نیست .برو .

من ۲۲ همسرم ۲۹ . ما ۶ سال باهم دوست بودیم . پسر خاله و دختر خاله آییم. مامانش از اول مخالف بود اما خ ...

سنتون هم کم نیست که بگم زود ازدواج کردین!

ولی شما قبل از ازدواج از احساس شوهرتون مطمئن بودین؟

چون انگار شما بیشتر بهشون اهمیت میدی تا شوهرتون.حالا خوبه خاله شما بوده که مخالفت میکرده با این ازدواج.بشین با شوهرت صحبت کن بگو طلاق نشد راه واسه من یا اگه نمیتونی راضی کن برید مشاوره

الان باید چیکار کنم .خیلی حس بدی دارم بارها خواستم طلاق بگیرم .میگفت نه من دوست دارم ‌من زندگیمو و ز ...

عزیزم اگه واقعا همدیگرو دوست دارید ۶ سال هم زمان کمی نیست بهم فرصت بدید یا مشاوره برید و کمک بگیرید