2821
2789
عنوان

سرطان سینه

279 بازدید | 23 پست

سلام دوستان امروز من سینه ی راستم و زیربغلم گهگاهی درد کرد الان یدفعه دراز کشیدم دست کشیدم رو سینه راستم متوجه ی غده شدم. ممکنه واقعا غده باشه؟ دارم سکته میکنم😭😭😭میشه راهنماییم کنید 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر گردی مگه گردوئه؟ 

منم سینه‌م توده داشت به راحتی عمل کردم ورداشتم 

هرچیزی رو به سرطان ربط ندین 

خدایی نکرده هم اگر سرطان سینه باشه و زود متوجه شده باشین خیلی شیمی درمانی برای سینه هم سبک و راحت تر از بقیه انواع کنسر هست

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

غده ها رو که همه داریم 

موقع پریودی سینه درد میگیرن 

برو یه چکاب بشو

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هر گردی مگه گردوئه؟  منم سینه‌م توده داشت به راحتی عمل کردم ورداشتم  هرچیزی رو به سرطان ...

فدات بشم عزیزم درست میگین عزیزم ایشالا همیشه سالم باشین یک دنیا تشکر خیلی لطف کردین 😍❤️

بله ممکنه غده باشه ولی هر غده ای سرطانی نیست گلم به اینا کیست فیبروم میگن نگران نباش برو یه سونو بد ...

فدات بشم من عزیزم ممنون وای مرسی داشتم میمردم اره حتما ی سونوگرافی میرم❤️❤️❤️

واقعا؟ وای خدا خیرت بده استرس گرفتم 

اره اما حاما دکتر برو چک کنه بعد میفرسته سونو منم رفتم بهم ویتامین ای و گل مغربی داد بعد گفت سالی بار بیا چکاب من نرفتم اما امسال میخوام برم

❤️

عزیزم چطوری دست کشیدی ؟؟؟

ببین برا معاینه سینه باید دراز بکشی روی سطح صاف بعد با سه تا انگشتات بصورت دایره ای لمس کنی اگه اونجوری متوجه چیز اضافی شدی شاید کیستی چیزی باشه تو نت بزن روش خودآزمایی پستان .روش خاصی داره چون اگه همینجوری رای انگشتات لمس کنی که همش مثل غده به نظر آدم میاد اگه هم خیلی نگرانی برو متخصص زنان 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792