2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
😐 اخه من همینجا دیدم خیلیا این سن ازدواج کردن

خب ببین چن تاشون راضین واقعا

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه امروز با ی نفر صحبت کردم میگفت خیلی زوده بزار 24سالگی ب فکرش باش الان با دل ات تصمیم می گیری و.. ...

چقدرم که تو این سن انتخابا همه درسته آدما هم همه خوب و همسرا هم همه همدم!!!!!😐😐😐😐😐

یه دوری بزن همینجا تو نی نی سایت ببین چه خبره اونموقع خودت بیخیال همدم میشی 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
😢 ایشالله مشکلاتت حل شه عزیزم

ممنون گلم 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
😂😂 بیشتر از مادرشوهر ترسیدم 😨 اصلا کسی مادرشوهر خوب نداره

جرا عزیزم

مادرشوهر خوبم هست 

اکر تو پسری دیدی که اخلاقیات حالیش میشه و شعور و فهم و درک رفتار درست با خانما را داره و ادب و احترام سرش میشه 

یعنی خانواده درستی داشته ، پدر مادر با شعور و بافرهنگ بچه درست تربیت میکنن

صبر کن سنت بیشتر بشه

درس خیلی واجبه حتما بخون مستقل بشو بعد با یه آدم درست حسابی و خانواده دار آشنا بشو و خودت بشناسش بعدم ازدواج کن ، شک نکن خوشبخت میشی

اصالت خانوادگی و سطح تحصیلات و فرهنگ خانواده خیلی خیلی مهمه 

اونموقع یک همسر همدم و یک مادر شوهر با شعور خواهی داشت

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اخه امروز با ی نفر صحبت کردم میگفت خیلی زوده بزار 24سالگی ب فکرش باش الان با دل ات تصمیم می گیری و.. ...

خوبه دیگه تا 25 بهترین سن ازدواجه بستگی داره کی موقعیت مناسبی پیدابشه اگه هم خانواده خودت شرایط تامین جهیزیه رو دارند و هم خواستگار شرایط مناسبی داره و خودت احساس میکنی قدرت تصمیم گیری عقلانی رو داری میتونی بامشورت خانواده ها اقدام کنید