2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
اخه امروز با ی نفر صحبت کردم میگفت خیلی زوده بزار 24سالگی ب فکرش باش الان با دل ات تصمیم می گیری و.. ...

ن ب اون چیکار داری خودتو بسنج ببین امادگیشو داری یا ن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه آبجیم تو۱۹سالگی ازدواج کرد گفت که من چیزی بلد نبودم یه جورایی خام بودم یه سری کارایی از رو بچگی کردم 

میگه اگر برگردم قبل صبر میکردم یکم سنم بره بالاتر

ولی راضیه از اینکه سنتی ازدواج کرده

اون یکی خواهرم ۲۳سالگی ازدواج کرده و سنتی میگه همه چی خوب بوده هم سنش هم سنتی بودنش

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
اخه امروز با ی نفر صحبت کردم میگفت خیلی زوده بزار 24سالگی ب فکرش باش الان با دل ات تصمیم می گیری و.. ...

اگه آدم خوب پیدا کردی همین سن خوبه.... 

اگه به سن بالاتر برسی ولی مورد خوب نیاد به چه دردت میخوره؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ن بابا اگه به دلته و‌موقعیتش خوبه ازدواج‌کن 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

ازدواج سنتی اگه با شناخت باشه عالیه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بسه دیگه یعنی خودت نمیدونی19 سال کمه ؟؟؟؟؟؟؟

همین نی نی سایتو بخون تا متوجه شی

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

به نظر من بهترین سن ۲۴ خیلی سن خوبیه 

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

اگه فکرمیکنی امادگی داری میتونی مسولیت بپذیری ردش نکن بعدش خودت هم  ک میگی ب دلمه

راستش چون باهم در ارتباطیم اون بنده خدا میگفت ممکنه بعدا باعث اختلاف شه😑

نمیدونم والا ولی خ.شبختی به سن نیس هاااا خیلیا تو سن کم خوشبختن خیلیا مث من تو سن بالا بدبختتتت 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
😂😂 نمیشه جر زنی کنم؟

نخیییییر 

دیر اومدی نخواه زود برو 

اهاااان بخاطر همین زبونته که شورت بده😂😂😂

اقتباسی ازاد از خانم جلسه ای😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...