2777
2789
عنوان

چهره ی نامزدم

260 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من عقدم...نامزدم واقعا با اخلاقه ...موقعیت شغلی خوبیم داره البته نه اینکه پولدار باشیم اما تازه اول راهه و با توجه به رشته ای که خونده خیلی جای پیشرفت داره...فقط یه چیزی که هست همیشه از همون نامزدیمون ذهنمو مشغول کرده بود اینه که تیپش رو اصلا نمیپسنددددم...من دوران مجردی دوست داشتم همسرم تیپ اسپرت بزنه..اما کلا سبک همسرم یه چیز دیگست..سبکش،چهرش همش شبیه بچه درسخوناست البته از منم مرتب تره و لباساش همیشه اتو کشیدست ..نه از این درسخون شلخته ها😂 .از چهره همسرم هم اصلا بدم نمیاد اما نه اینکه بگم خیلی خوشم میاد....بهم بگید که اینا چقدر مهمه برای زندگی اینده...نمدونم چرا ذهنم جدیدا درگیر شده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم همینجوری بودم ولی خودم کلا تیپ شوهرمو عوض کردم نشستم باهاش حرف زدم بهش گفتم ببین اگر اینجوری لباس بپوشی جذاب تر میشی خوش قیافه تو میشی خودم بردمش بازار براش لباسایی که دوست داشتم رو خریدم توام میتونی همین کارو بکنی

م دلم میخاس یه جوری زشت باشه ک ب دلم بشینع ولی کسی نگاش نکنه 

ولی برعکس شد...

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
منم همینجوری بودم ولی خودم کلا تیپ شوهرمو عوض کردم نشستم باهاش حرف زدم بهش گفتم ببین اگر اینجوری لبا ...

الان راضی هستید‍ ؟ چقدر تاثیر داشت روی رضایتتون؟

الان چجوره مگ😂

الان دخترا همع دنبالشن ینی همع نگاش میکنن اذیت میشم خب😕

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

منم توقعم از تیپ همسر ایندم جور دیگ ای بود اما همسرم کلا تیپش متفاوت بود 

اولا اذیت میشدم چون اون مدل تیپ رو دوس داشتم ن مال همسرمو

ولی دیگ برام مهم نیس

هرکس خودش پوشش و تیپش رو انتخاب میکنه من فقط میتونم نظرمو بدم ن اینکه عوضش کنم

الانم با هر شکل و قیافع و تیپی باشه دوسش دارم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊