2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

314 بازدید | 51 پست

من همسرم گفته که وسایل بزرگ رو خودش میگیره مثل یخچال کولر تلویزیون تخت خواب و مبل 

من هم لباسشویی و تستر و جارو.. بقیه چیزایی که نیازهست بنظرتون کم نیست جهیزیم اونوقت؟چون ما فامیلیم با همسرم همش فکرمیکنم زشت نباشه یه وقت میدونم که خیلیا همینطورن ولی حس میکنم کمن چیزایی که باید بخرم

(خواهشاااااااا نظرات منفی ندین و بی احترامی نکنین همیشه کسایی که تو تاپیکای من میان با تیکه و کنایه صحبت میکنن اکثرشون)من خواهر ندارم و برای همین از شما نظر میگیرم💟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اگ همسرت میخاد بگیره هیچ اشکالی نداره بگیره خیلیم خوب ولی اگ همسر خوبی هس تو اینده نمیکوبه سرت بز ...

من حتی گفتم خودمون میگیریم گفت که نه خودم میگیرم

حتی به من نگفت رفت کولر دوتیکه خرید اومد خونمون یهو گفت بهمون

ما رسم داریم ۳ تیکه رو داماد میخره، معمولا فرش تلوزیون یخچال

سرویس چوب و بقیه چیزا بعهده عروسه

اگه رسمتون اینه و یا اینطور توافق کردین، چرا زشت باشه؟ هرچی که لازمه بخر، چیز اضافی هم نگیر.

خوشبخت بشی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آخه دوستان لر ما شیربها و کمک جهیزیه دارن. همسایه خوزستانی هم داریم. خودشون جهاز کامل دادن. مال اه ...

ما اونایی که میتونن کامل میگیرن من اخه همسرم وام ازدواجو کامل میخواد برداره یعنی من سهمی ازش ندارم بعد کلا خودش خیلی دوس داره اون چیزارو بخره من بارها گفتم ما بخریم و قهرکرده میگه ما فامیلیم خانوادم نمیگن چرا زنت جهیزیه کم اورد و این صحبت ها

ما اونایی که میتونن کامل میگیرن من اخه همسرم وام ازدواجو کامل میخواد برداره یعنی من سهمی ازش ندارم ب ...

آهان پس خیلی تفاوت داریم.

بگو چرا تو شهر ما خوزستانی ها دوست دارن با دخترای شهر ما وصلت کنندها😁😁

البته مهر زیاد میگیرن.

رو خونه هم حساسند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز