2777
2789

ما ۲ هفته پیش انجام دادیم 

اسپرم مناسب پیدا نشد اما نمونه رو بردن پاتولوژی که ببینن میشه اسپرم هارو بالغ کنن یا نه

فردا جوابش میاد

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ۲ هفته پیش انجام دادیم  اسپرم مناسب پیدا نشد اما نمونه رو بردن پاتولوژی که ببینن میشه اسپرم ...

پس اسپرم داشت شوهرت ؟ من شوهرم هورموناش اوکیه شکل بیضه اشم مشکلی نداره بنظرت میتونه اسپرم داشته باشه تو بیوپسی؟

پس اسپرم داشت شوهرت ؟ من شوهرم هورموناش اوکیه شکل بیضه اشم مشکلی نداره بنظرت میتونه اسپرم داشته باشه ...

مال ما منفی شد عزیزم

من از دکتر پرسیدم گفت تا بیوپسی نشه نمیتونم بگم هست یا نه هیچ راهی نیست که بشه گفت هست یا نیست

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.
مال ما منفی شد عزیزم من از دکتر پرسیدم گفت تا بیوپسی نشه نمیتونم بگم هست یا نه هیچ راهی نیست که بشه ...

خوب شما گفتید ما انجام دادیم نمونه بردن ازمایشگاه؟ چیو انجام دادین ببخشید 

جواب بیوپسی منفی شد؟ اگه اره ک الان چکار میخاید کنید

من شنیذم میتونن از سلولای بنیادی اسپرم بگیرن

خوب شما گفتید ما انجام دادیم نمونه بردن ازمایشگاه؟ چیو انجام دادین ببخشید  جواب بیوپسی منفی شد ...

بله اسپرم بود اما بالغ نبودن به ما پیشنهاد اهدایی دادن که ما قبول نکردیم دکتر گفت سلول های بنیادی فعلا روی حیوانات تست میشه به بخش انسانی فعلا نرسیده شاید تا یکی دو سال آینده 

فعلا که هیچکار نمیکنیم عزیزم شما تو کدوم مرحله هستین؟؟

سلام منم شنیدم که یه گروهی توی قزاقستان، تونستن از سلول‌های بنیادی اسپرم تولید کنند

لطفا اگه کسی مثل من پیگیر ه بهم، پیشنهاد دوستی بده، تاتوی شخصی صحبت کنیم، منم متاسفانه همسرم ازو اسپرم هست