یامهدی2 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 98 عنوان منع تردد 27 بازدید | 6 پست بچه ها کسی اطلاع دقیق داره ما آشناها از رفتن شمال جریمه نکردن شون من الان زنگ زدم فرمانداری میگه مثه قبل هست جریمه میکنن آخر نفهمیدم جریمه میکنن یا نه آشناها مون هیچ کدوم جریمه نشدن نی نی بار لطفا کاربری مو برگردون ببخشید 💔💔کاربری ام یامهدی بود 1400/03/26 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girl_star عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 1115 مام میخاستیم بریم زنگ زدیم گفتن جریمه میکنیم ولی رفتیم انگار نه انگار 😐😂😂 با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤
یامهدی2 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 98 مام میخاستیم بریم زنگ زدیم گفتن جریمه میکنیم ولی رفتیم انگار نه انگار 😐😂😂 جدی میگن بعد یه هفته پیامکش میاد نی نی بار لطفا کاربری مو برگردون ببخشید 💔💔کاربری ام یامهدی بود
girl_star عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 1115 جدی میگن بعد یه هفته پیامکش میاد نه بابا سه چهار هفته پیش رفتیم جریمه نشدیم با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤
یامهدی2 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 98 نه بابا سه چهار هفته پیش رفتیم جریمه نشدیم آخ جون به نظرت ما میخوایم دوشنبه بریم جریمه نمیکنن؟ نی نی بار لطفا کاربری مو برگردون ببخشید 💔💔کاربری ام یامهدی بود
girl_star عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 1115 آخ جون به نظرت ما میخوایم دوشنبه بریم جریمه نمیکنن؟ ماکه رفتیم جریمه نشدیم 🤷♀️ بعد اینکه ما از سمت مشهد رفتیما شاید از جاهای دیگه جریمه کنن نمیدونم با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤
یامهدی2 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 98 ماکه رفتیم جریمه نشدیم 🤷♀️ بعد اینکه ما از سمت مشهد رفتیما شاید از جاهای دیگه جریمه کنن نمیدونم&nb ... ماهم سمت مشهدیم 😍 نی نی بار لطفا کاربری مو برگردون ببخشید 💔💔کاربری ام یامهدی بود