2777
2789
عنوان

خانمایی ک پسردارن اگه قراره مردبارش نیارین ازهمین الان میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 65 پست
سعی میکنم پسرمو دقیقا کپی باباش بار بیارم که مث باباش اولویت اولش زنش باشه ی مرد ب تمام بعنا 😍

دخترم و ولی مث خودم نمیکنم بهش یاد میدم اولویت اولش فقط خودش باشه ی خانم موفق  ایشالله ب پسرم یاد میدم تا قیل ازدواجش حامی خواهرش باشه انقد دوستش داشته باشه واسش وقت بزار ی برادری باشه پشتیبان خواهرش بعد ازدواجش هم اولویتش زنش باشه فقط

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد
آخی ،خدا حفظشون کنه  مرد که خوب باشه ها دعای اون زن و بچه هم میره به پای همون مادری که بزرگش ک ...

🌹👌

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه همینو میگن😂😂😂😂😂😂خداییش اخه گاهی پسرتو وب تربیت میکنی..ی دختر میاد گندمیزنه ب زندگیش..گاهی ...

الان تو گند زدی ب زندگی شوهرت 🙄

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد
خداحفظشون کنه واقعا رحمت ب شیرمادرک ازاون زن همچین پسرایی اومدع ک دختریو مث شماخوشبخت کنخ

❤🌹شماهم خوشبخت باشید

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
2803
منم دقیقا همین نظر رو میدم بخصوص که من خانواده شوهرم کاملا سنتی و تعصبی فکر میکنن ..🥺😢

بخدا تمام مردا تفکراتشون سنتیه 

شوهره خودم مثلا امروزیه تحصیل کردست تو تهران بزرگ شده سفر خارج رفته خانواده مادریش تفکراتشون بازه خارج رفته هستن اما در عمل میگه من مردم

اینقدر بدم میاد من همه اینارو از چشم مادر میبینم تو تربیت ک‌وتاهی کرده

خواهر شوهرم دختر داره با پسرای مهدکودکش دوسته شوهرم به شوخی گقت از الان دوست پسر داری من دعواش کردم گفت اینقدر این حرفارو نزن بذار با جنسیت مخالف مثل جنسیت خودش باشه از الان نگیم نه وای نکن بذار فک کنه مانعی نداره براش تابو نشه خواهرشوهرمم گفت اره نمیخوام مثل خودمون بار بیاد میخوام دخترم کارایی که من نتونستمو بکنه

یعنی ببین هرکار کنی پسرا با قوانین کشور پیش میرن پاش بیوفته میگن بچه مال ماست تو حقی نداری مهرتو نمیدم اینجا نرو اینکارو نکن مخالفتم کنی دادگاه حقو به مرد میده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دختر خوب و با ادب و خانواده دار زندگیرو میسازه..بعگهش گند نمیزنه..بعضیا دخترشونو برای زندگی بار نمیا ...

بله عزیزم  ببخشید پست قبلی تو نو الان خوندم متوجه منظورتون شدم شرمنده😘

2804

اگه دختردار شدم بهش یاد میدم همچی پول نیست بهش یاد میدم چشمش به دهن یه مرد نباشه بهش میگم حتی اگه هزار نفرم گفتن وای هنوز ازدواج نکردی تا وقتی که دانشگاهشو نرفته تفریحاشو نکرده دستش تو جیب خودش نبوده ازدواج نکنه بهش میگم وظیفه تو نیست همه رو از خودت راضی نگهداری این ملت از خداهم شاکین تو که بنده خدایی و....

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

پسردار که شدم بیشتراز ماشین و تفنگ براش عروسک میخرم بهش یاد میدم پدر مادرهرچیم عزیز زن وبچه عزیزترن بهش مرد بودنو یاد میدم نه نر بودن از پونزده سالگی میفرستمش سرکار تا بدونه پول دراوردن سخته تا یاد بگیره باید درست استفاده کنه جارو کردن ظرف شستن وبهش یاد میدم تا نگه مگه خانوما چکار میکنن و....  

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
2805
2801