2777
2789

بچه ها یکی از فامیلامون ۳۸ سالش بود با یه مرد ک خانومش طلاق داده بود ازدواج کرد با اینکه از همسایه هاش پرسیدیم گفتن خوبن ولی این خانم ده روز بیشتر زندگی نکرد باهاش دوتا بچه هم داشت ک انگاری مشکل داشتن شیطون و.... بودن  سه ساله طلاق گرفته الان ۴۱ ساله هست الان یه خاستگار ۵۷ ساله براش اومده ک خانومش سرطان داشته و فوت شده دختراش اومدن براش خاستگاری سه تا دختر داره ک ازدواج کردن یه پسر دانشجو هم داره خونه داره باغ داره کار هم میکنه از چن نفر تحقیق کردیم گفتن اهل نماز و روزه وو.. هستش بنطرتون قبول کنه ؟خودش میگه اگه ازدواج کردم افتاد مرد چی؟واقعا بعد اون طلاق ک فقط ده روز زندگی کرد هممون میترسیم 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی ممکنه بمیره چ ۲۰ سالش باشه چ ۷۰ سال

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

57 سن مردن نیست یعنی اونقدری پیر نیست که از پیری بمیره. بعدم مرگ پیر وجوون نداره. قبول کنه ب نظرم

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕
خانومه دوتابچه داشت؟یاآقا

ن خانم دختر بود شوهر کرد اقاه ک ازش طلاق گرفت دوتا بچه شیطون داشت

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

نه بابه ۴۱ سنی که بخواد زن ۵۷ساله بشه      مگر اینکه یه چیز خوب بزنه به نامش  چو ...

بایا اینجا سن از ۳۰ رد بشه حتی یه دونهدخاستگارم نمیاد دختر ده ۸۰ میدن ب مسر متولد ۶۵ مگه تهران اینجا  زود شوهر میکنن

مرده مورده خوبیه ولی خانم مشکل نداره 

ینی چی