2777
2789
عنوان

بی حالی و خستگی مفرد 🥱😫☹

864 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من چند ماه هر روز خسته ام شبا خواب کافی دارم ولی صبح بازم خوابم میاد حتی حال ندارم یه غذای ساده برا نهار یا شام آماده کنم خیلی دیگه از این وضع خسته شدم واقعا نمیدونم چیکار کنم فعالیت زیادی هم ندارم بیشتر روز و بیکارم ولی همیشه خستم و احساس خستگی و خواب آلودگی میکنم اگه راه کاری بلدین ممنون میشم بگید 😔🙏🙏

ای نسیم

منم همینجورممم 

مامانم بهم میگه از تنبلیه ولی مودم میفهمم یچی هستت که آدم اینجوری میشه😩

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مفرد نه مفرط از همون افراط میاد. فقط صرف دونستن خودت گفتم❤️

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
منم‌برم آزمایش بدم خوب میشه ؟ الان خوی شدی ؟؟

ببین عزیزم من تو همون آزمایشم معلوم شد مشکل دارم چون غیرعادی بود پیگیرشدم.سونو دادم متوجه فیبروم شدم.الان هم 5روزه عمل کردم.

ولی از وقتی قرص آهن رو خوردم کل علائمی که داشتم رفتند.دکتر گفت چون فقر آهن شدید داشتی بدنت خوب جذب کرده و جواب داده