2777
2789
عنوان

خاستگاری

142 بازدید | 20 پست

دوستان من ی خاستگار داشتم چن جلسه حرف زدیم به تفاهم کامل رسیدیم برا خاستگاری قطعی ولی نمیدونم چی شد بعد ی ماه گفت فعلا امادگی ازدواج ندارم شاید بعدا برگشتم بنظرتون برمیگرده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا ساده نباش

دیگه ببخیالش شو

لابد پشیمون شده

بدم میاد از اینجور آدما که بعد از تموم شدن همه چی تازه نشون میدن پشیمون شدن 😒😒😒

خب اوسکولا همون موقع بگید که تکلیفمون روشن بشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
سه جلسه

خب 3 جلسه که زیاد نی شاید وسط حرفات چیزی گفتی یا ازتون چیزی دیده که تو  ذوقش خورده من فک کردم خیلی وقت با هم رفت و آمد کردین

خدایا آدمایی از جنس خودت رو سر راهم قرار بده طوری که با دیدن اونا یاد تو بیفتم❤️
خب 3 جلسه که زیاد نی شاید وسط حرفات چیزی گفتی یا ازتون چیزی دیده که تو  ذوقش خورده من فک کردم خ ...

اخه اخرین جمله ش این بود  دیگه خاستگاری قطی میام و ۹۰درصد حل شد 

وگرنه میتونست اول بگه تفاهمی نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز