2777
2789

دختر همسایمون

خدا بهش یه بچه سالم بده خیلی بچه دوست داشت حامله شد بعد فهمید خارج رحم بود میخواست‌نگه داره دیگه به زور مجبورش کردن سقط کنه 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

من خواهر شوهرم داشت عین بارداری بود همین رفت واسه سنو اونجا متوجه شده بود که چون دیر بود بچه بزرگ شده بود و نشد سقط کنه با قرص سز شد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر همسایمون خدا بهش یه بچه سالم بده خیلی بچه دوست داشت حامله شد بعد فهمید خارج رحم بود میخواست‌نگ ...

عزیزم من علائمو خواستم😥

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
عزیزم من علائمو خواستم😥

😂میدونم ببخش یه لحظه یادش افتادم ناراحت شدم نوشتم شرمنده گوگل بزنی مشخص میشه ها ولی خب معتبر شاید نباشه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
دختر همسایمون خدا بهش یه بچه سالم بده خیلی بچه دوست داشت حامله شد بعد فهمید خارج رحم بود میخواست‌نگ ...

مگه بچه خارج رحمی رو میشه نگه داشت 😐خارج رحمی یعنی بچه تو لوله ها هست داخل رحم نشده اونجا بزرگ بشه مرگ صد در صدی مادر هست من خواهر شوهرم یکم دیر متوجه شد مجبور شد سز کنه گفته بودن یکم هم بچه تو لوله ها بزرگ میشد خطر مرگ داشت خوبه متوجه شدید

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مگه بچه خارج رحمی رو میشه نگه داشت 😐خارج رحمی یعنی بچه تو لوله ها هست داخل رحم نشده اونجا بزرگ بشه ...

😇اره میدونم 

میشه نگه داشت ولی مادر رو میکشه 

دختز همسایمون میگفت من حاضرم بمیرم بچه رو نگه دارم 

مگه بچه خارج رحمی رو میشه نگه داشت 😐خارج رحمی یعنی بچه تو لوله ها هست داخل رحم نشده اونجا بزرگ بشه ...

چقدر دیر شده بود؟من الان11روزه از موعدم گذشته بی بی چک هم مثبت شده ولی فعلا آزمایش و سونو نرفتم قراره یکشنبه برم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
😇اره میدونم  میشه نگه داشت ولی مادر رو میکشه  دختز همسایمون میگفت من حاضرم بمیرم بچه رو ...

اخه متاسفانه با مرگ مادر بچه هم میمیره دیگه چی رو میخواست نگه داره 😐😑

😂میدونم ببخش یه لحظه یادش افتادم ناراحت شدم نوشتم شرمنده گوگل بزنی مشخص میشه ها ولی خب معتبر شاید ن ...

همون دیگه میخواستم یه نفر ک خودش تجربه داشته بگه😥

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
اخه متاسفانه با مرگ مادر بچه هم میمیره دیگه چی رو میخواست نگه داره 😐😑

😂😂😂بابا مادره حس لذت بارداری رو داشته خیلی بچه دوسته احساسی شده بود نمیخواست بکشه

چقدر دیر شده بود؟من الان11روزه از موعدم گذشته بی بی چک هم مثبت شده ولی فعلا آزمایش و سونو نرفتم قرار ...

خب زیاد نبود فکر کنم هفته ۸  بود رفت سنو واسه قلب اونجا فهمیده بود چون وقتی به ما گفت ازمایشم مثبت شده در حد دو هفته هم نشد گفتن خارج یعنی هست و بچه با قرص سقط نشده مجبور به سز شدن 

خونریزی نداشتی؟ بیبی چک نذاشته بودی؟؟ من بین دو کتفم شدید درد میکنع

من خودم این مشکل رو نداشتم، اوایل بارداری میترسیدم زیاد راجبه این چیزا سرچ میکردم... اطلاعات کافی توی اینترنت هست