2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم تخت کودک و نوجوان گرفتم دیگه بجاش گهواره نخریدم دوتا تشک هم براش گرفتم. مرسی عزیزم 

ایشالا به سلامتی بیاد بغلت اره تازمانی که ازدواج کنن وبرن خونه خودشون جواب میده  

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
من شیراز هستم دادم برام بسازن😍چیا خریدی عزیزم؟ 

اهان همونه تهران سر میبرن ..‌. چیزای ضروری گرفتم که استفاده میشه لباس و وسایل بهداشتی و رختخواب و صندلی غذا و گهواره شد ۱۵تومن ... خواهرم سه سال پیش همه چی گرفت تا فرش و لوستر و پرده و صندلی ماشین و هر چی که فکر کنی کلا شد ۵ تومن 😐  

نه شیراز 

عزیزم اگه خاستی تخت کودک و نوجوان هر مدلی خاستی بسازی جنس ام دی اف و وکیوم 2500 پات در میاد کمدش هم 2800 بهت بگم بری کجا. البته که شما بودجه داری از همه جا میتونی بخری😄ولی من همین تخت و کمد خودمو تو یه مغازه داخل ناچارا دیدم گذاشته بود 15 میلیون دقیقا مثل مال خودم

ایشالا به سلامتی بیاد بغلت اره تازمانی که ازدواج کنن وبرن خونه خودشون جواب میده    

مرسی‌  گلم ممنون اره دیگه ساده هم برداشتم که بزرگ هم شد بدرذش بخورم که گفتم با عروسک تزئینش کنم شیک تر میشه 

میشه آدرس اون تولیدی ک دادی برات بسازن رو ب منم بدی؟

آره عزیزم ببین سه راه احمدی به سمت مصدقروبروی مجتمع نیکان یه سیسمونی هست اسمش مولایی هست کنارش کارگاه داره خودش چن نمونه تخت و کمد داره اگه نپسندید هر مدلی دوست داری بهش نشون بده برات درست میکنه 

آره عزیزم ببین سه راه احمدی به سمت مصدقروبروی مجتمع نیکان یه سیسمونی هست اسمش مولایی هست کنارش کارگا ...

اها مرسی عزیزم خدا خیرت بده 

حتما میرم 

تاالان زیر ۱۵ ندیدم سرویس خواب

Khodaya shokret ♥️