2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشت تومن؟؟؟ 😳😳😳😳😳 چ خوب شده  با تخت و کمد ۸؟؟؟😳

آره بخدا تازه تخت وکمدمم جنسش خوبههه. چیزامم خوشگله تخت و کمد 4800 جنس ام دی اف و وکیوم. سرویس کالسکه هم 1300 بقیشم بقیه چیزا رو خریدم 

4800 جنس ام دی اف وکیوم خوشگله به نظرت؟  

اره عالی هستن جاریم سال 97 گرف 2ملیونونیم عالیه منم ازاینا میخام بگیرم اینا تختش نوجوانی هم هست میتونی کنسول جلوشو برداری بزاری جلوش یابعنوان دراور استفاده کنی اونوقت میشه نوجوانی

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
آره بخدا تازه تخت وکمدمم جنسش خوبههه. چیزامم خوشگله تخت و کمد 4800 جنس ام دی اف و وکیوم. سرویس کالسک ...

از کجا خریدی تهرانید  ؟ من هر جا قیمت گرفتم ام دی اف زیر ده نبود مال من بدون تخت  ۸ و خورده ای شد کمد و ویترین ... البته جنس نوپانم داشت ۵ تومن درمیومد نگرفتم زود داغون میشه  

خیلی خوشگله 

ممنون عزیزم من بودم محدود بود چیزای ضروری‌ خریدم الان فقط مونده براش عروسک بگیرم و ظرف برای غذاش میخام یه ظرف کوچولو مسی بگیرم با قنداق پیچ و شیردوش همین چیزای کوچولو 

اره عالی هستن جاریم سال 97 گرف 2ملیونونیم عالیه منم ازاینا میخام بگیرم اینا تختش نوجوانی هم هست میتو ...

آره عزیزم تخت کودک و نوجوان گرفتم دیگه بجاش گهواره نخریدم دوتا تشک هم براش گرفتم. مرسی عزیزم