2777
2789
این فیلما دقیقا فانتزی ای که شوهرت مورد پسندشه  اگه میتونی ببین چه حرکاتی زن انجام داده ...

عزیزم اونا هررررکارررییی میکنن برا تحریک حتی کارای غیرطبیعی

این خانوم که نمیشه برا هوس همسرش سلامتی خودشو به خطر بندازه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم بگم حرمتا بین مون از بین بره  از یه طرفم حرصم میگیره هر دفعه گوشی شو نگا میکنم این فیلم ...

عزیزم زنو شوهرید، این حرفا چیه! باهاش صحبت کن حتما، اگر خجالتی هستی میتونی غیرمستقیم بهش بفهمونی یا میتونی از مشاور کمک بگیری

عزیزم اونا هررررکارررییی میکنن برا تحریک حتی کارای غیرطبیعی این خانوم که نمیشه برا هوس همسرش سلامتی ...

من فیلما رو تا حالا ندیدم نمیتونم بدونم چ حرکاتایی انجام میدن 

اما طبق حرفتون ، سعی کنه اون کارایی که رو می‌تونه و سلامتیش به خطر نیفته 

🙂💚

به هیچ عنوان به روش نیار حتی اگرم پیش خودت بزاره،بزار ختثی باشی،به این فکر کن مثل دوست برای شوهرت باشی نه مادر،اگه بهش تذکر بدی بدتر میکنه ،من خودم شوهرم نگاه میکرد از مجردیش عادتش بود هیچ کاری بهش ندلشتم الان یادم نمیاد کی نگاه کرده 

میترسم بگم حرمتا بین مون از بین بره  از یه طرفم حرصم میگیره هر دفعه گوشی شو نگا میکنم این فیلم ...

چرا مردای قدیم اینجوری نیستن،حرمت اون باید نگه داره واز این فیلما ببینه ناسلامتی مرد متاهله و متعهده....

منم مشکل شمارو داشتم همسرم عکسا و فیلمای زنارو نگاه مبکرد زنای لخت ولی یروز خیلی محترمانه حالشو گرفتم میخوای اسکرین از حرفام بگیرم بفرستم بدونی چیا بهش بگی؟

منم مشکل شمارو داشتم همسرم عکسا و فیلمای زنارو نگاه مبکرد زنای لخت ولی یروز خیلی محترمانه حالشو گرفت ...

آره لطفا بهم بگو 

حتی نمیدونم چطوری سر حرفو باهاش باز کنم

ببلشو بکن بنداز دور فقط توروخدا نیاین بگین عادیه که نیست

دونفربالای سرت گفتن 

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
بگی بازم نگاه میکنه ولی پاک میکنه 

اتفاقا همیشه نگا میکرد و تاریخچه رو پاک میکرد

ولی چن بار پاک نکرذه 

و هر بار گوشیشو خواسم شیرجه رفته رو گوشیش نداده بهم و پاک سازی کرد بعد داده

درحالی ک 24 ساعته گوشی من دستشه

ولی الان پاک نکرده ظهر میخوام ازش گوشیشو بگیرم گوگل رو باز کنم جلو چشش بهش بگم فک کنم یادت رفته تارخچه رو پاک کنی

2790
2778
2791
2779
2792