2777
2789
عنوان

اقدام بی نتیجه😔

251 بازدید | 26 پست

من از اول امسال اقدامم ولی نتیجه نداره😔دیروز پریروز موعد پریودم بود ولی نشدم  اما دل دردای پریودیی داشتم ک انقد شدید بود تا حالا تجربه نکرده بودم . و اینکه بدنمم خیلی داغه 

میخاستم بپرسم بنظرتون امکانش هست باردار باشم یا اینا نشونه های قبل پریودین😔 اخه پریودم همیشه منظم بوده سابقه عقب افتادن نداشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم علاعم پری داشتم ولی زد باردار شدم ممکنه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من جوری بودم ک میرفتم چک میکردم میگفتم پری اومد دیگه...ولی روز موعدم زدم و ....

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
با علائم پریودی باردار شدین؟ ووقعا؟ یه روز بعد موعدمه بزنم یا صبر کنم

منم همش درد پریودی داشتم میگفتم الانکه پریودشم ولی نشدم بی بی زدم مثبت شد

علائم پریودی و حاملگی یکی ان
 باهم اشتباه گرفته میشه