2777
2789
عنوان

بخشیدمش

274 بازدید | 14 پست

تو تاپیک قبلیم از پیام دادنش بعد سه سال گفتم . و این که یاد اون روزهای سخت که بی خبر ازدواج کرد و منو تو شوک گذاشت افتادم . الان هم تو زندگی با همسرش مشکلات زیاد داره و به خاطر حلالیت گرفتن پیام داده .

هیچ جوابی به پیامش ندادم ( قصد هم ندارم جوابی بدم تو رو خدا نصیحت نکنید که با مرد متاهل حرف نزنم ، اصلا چنین چیزی محاله)

اما تصمیم گرفتم این بار رو زمین بگذارم . تصمیم گرفتم ببخشمش و براش دعا کنم . هر چند هرگز نفرینش نکردم و فقط فراموشش کردم . . از خدا خواستم اونو به ارامش برسونه و مشکلاتش رو حل کنه . از صمیم قلب بخشیدمش. 

الان حالم واقعا بهتره و شادی عمیقی تو دلم احساس میکنم که ناشی از اون بخششه .

☺🌹

کاش همه مثل تو بخشنده بودن

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید پیام دادنش بخاطر این باشه که میخواد بیاد سمتت کم کم

چون بهرحال تو زندگی شخصیش میگی مشکل داره

خدا خودش کمک کنه

تو هم حواست جمع باشه عزیزم هیچی از مردا بعید نیس همونطور که تورو قال گذاشت بعید نیس با زنشم همچی کاری کنه

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
شاید پیام دادنش بخاطر این باشه که میخواد بیاد سمتت کم کم چون بهرحال تو زندگی شخصیش میگی مشکل داره ...

این طور هم باشه من جوابی به پیامش نمیدم البته بعیده قصدش این باشه 

تو این سه سال همه کاری کرده که زندکیشو حفظ کنه .

به هر حال من از حق خودم گذشتم و فقط دعا کردم که زندکیش خوب شه

اومد ازت حلالیت بگیره آروم شدی چون فهمید به اشتباهش پی برد 

برای من فحش داددتهمت زد عین خیالش نیومد قالم گذاشت عین خیالش نیومد گفت کاریت نکردم دینی بهت ندارم 

چهارتا تیکه پارچه عزیزتر بود که بعد گرفتنش زد زیر همه چی گفت تو کف کادو بودم دلمم خیلی برا تو تنگ شده بود بعد دو ماه 

دلتنگم نبود دروغ میگفت یه ماه بعد رفت خواستگاری ۵ ماه بعد عقد کرد

اومد ازت حلالیت بگیره آروم شدی چون فهمید به اشتباهش پی برد  برای من فحش داددتهمت زد عین خیالش ...

عزیزم واسه منم تا بیشتر لز یک سال همین بود 

اون قدر پشت سرم حرف زد

گفت میخوام حالتو بگیرم تهمت هم زد که فاسد بودی 

و هزار تا کار دیگه

تمام تلاششو میکرد که حرصم بده 

ولی خب تو زندگی بلایی به سرش اومد که بعد سه سال طلب بخشش کرد.

اومد ازت حلالیت بگیره آروم شدی چون فهمید به اشتباهش پی برد  برای من فحش داددتهمت زد عین خیالش ...

باز اول با تو به هم زد بعد زن گرفت 

مال من وقتی فهمیدم که فرداش عقدش بود 

حتی چند بار اون اخرا که رفتارش تغییر کرده بود بهش گفتم اگر حسی نداری و دیگه نمی خوای ، بگو ولی انکار میکرد

باز اول با تو به هم زد بعد زن گرفت  مال من وقتی فهمیدم که فرداش عقدش بود  حتی چند بار او ...

تو کمتر از یه ماه چجوری تصمیم گرفت بره خواستگاری 

به من میگفت با تو ازدواج نکنم با کسی دوست نمیشم مادرم باید موافقت کنه ساده ساده فکر میکردم معرفی میکنه منو به خانواده اش و شاید خانواده هامون موافقت کردن 

نه تنها معرفی نکرد زد زیر حرفش که مامانم خودش زن میگیره 

دوستش گفت دروغ گفته با یه دختر از ۸ سال پیش دوسته همزمان دوست دخترم میگرفته الانم رفته همونو گرفته 

چرا باید مارو به بازی بگیره ابراز علاقه کنه حرف از ازدواج بزنه خیلی بد بود احساس زرنگی میکنه الان که خیلی کارا کرد 

خداروشکر خدا جای حق نشسته

مورد من ولی واقعا قصد ازدواج داشت با من .

ولی عاشق کس دیگه شد . مشکل ازونجا شروع شد که وقتی این اتفاق افتاد رابطه ش رو ادامه داد و تا لحظه عقدش منو نگه داشت . بعد هم رو من عیب گذاشت و تهمت زد و دائما با کاراش دلمو سوزوند عمدا میرفت عکس های خاص با زنش میذاشت جاهایی که با هم خاطره داشتیم تا دلمو بسوزونه

پشت سرم کلی حرف زد و تهمت زد

کلا چنان عاشق مورد جدید شده بود که پشت پا زد به همه چیز . دنبال دلیل میگشت که بی وفایی و بدعهدی رو توجیه کنه  

نه نداشت  هشت ماه اخر باهاش اشنا شده بود و حتی اوایل عذاب وجدان هم داشت

خوبه عذاب وجدان داشت طرف من این داستان منو سر چندین دختر قبل من آورد همزمان با زنش با همه بود دوستش قسمم داد به کسی نگم به گوشش برسه گفت پولداره فقط از نظر زیبایی به من نمیرسه نمیدونم حالا