2777
2789
عنوان

esrبالا

1128 بازدید | 14 پست

کسی هست این مشکل ذو داشته باشه

من سال گذشته به خاطر استخون درد رفتم دکتر 

esrبالا بود ۴۰

گفتن احتمالا روماتیسمه

دارو دادن ولی همینطور میره بالا 

الان ۱۰۹شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چیکار کردی عزیزم چه علایمی داشتی الان بهتری؟

من پيش طب سنتي رفتم و خداروشكر بهترم. 

مشكل من خيلي پيچيده بود و تقريبا همه جاي بدنم مشكل داشت و شايد بيشتر از ١٠٠ تا علائم داشتم ولي الان بهترم خداروشكر

من پيش طب سنتي رفتم و خداروشكر بهترم.  مشكل من خيلي پيچيده بود و تقريبا همه جاي بدنم مشكل داشت ...

خب منم هر روز یه جام درد میکنه

زانودرد 

کمر درد 

خستگی

کم خونی

درد عضلات

یه باد بهم میخوره سرما میخورم

خب چیکار کردی عزیزم چه علایمی داشتی الان بهتری؟

عزیزم خوبی شما 

التهاب توبدنت نیومدپایین 

علتش رونفهمیدن؟؟

میشه یکم توضیح بدی خیلی ناراختم مال من دوسال رفت روی ۲۱الان رفته روی ۳۶

من فیبرومیالژی دارم ولی دکترمیگه اون باعث نمیشه ک بره بالا

ازمایشم رماتیسم ندادم تاحالا 

وخدایی که بشدت کافیست
esr در اثر روماتيسم ارتروز بيماري التهاب روده و حتي افسردگي هم ميتونه باشه. من esr و cpr ام بالا بو ...

عزیزم یسوال دارم شماروماتیسم داشتی ک بالابود 

واینکه گفتی افسردگی هم حتی میبرتش بالا آخه دکترامیگن نمیبره 

والا مال من ۳۶عست ازدوسال پیش رفت روی ۲۱بعدهم ۳۶همیشه دردبدن دارم دذدکتف دردقفسع سینه دارم 

شماروماتولوژی رفتی الان داروچی می‌خورید پایین اومده ؟؟چه علایمی داشتیددرکل ممنون میشم یه کم راهنمایی کنیدمنو

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم یسوال دارم شماروماتیسم داشتی ک بالابود  واینکه گفتی افسردگی هم حتی میبرتش بالا آخه دکترا ...

عزيزم اين مسئله اي نيست كه بشه با حدس و گمان دليلش رو فهميد

شما حتما بايد دكتر بريد ازمايش كامل بديد تا علتش رو از روي ازمايشتون متوجه بشن

من روماتيسم نداشتم

دليلش افسردگي و بالا بودن سوداي بدنم بود و الان تحت نظر پزشك سنتي هستم و داروهاي اونو ميخورم

عزيزم اين مسئله اي نيست كه بشه با حدس و گمان دليلش رو فهميد شما حتما بايد دكتر بريد ازمايش كام ...

خوب اومدپایین الان ؟؟

باورتون نمیشه قدموهای سرم دکتررفتم چونcrpمنفی هست وفقط esrبالامیره اهمیت نمیدن 

همش میگن هیچی نیست تا اینکه من رفتم روماتولوژی. خواهش کردم ازش. گفتم برات آزمایشات کامل بنویس 

چکاپ معمولی ک می‌دیم هم نرماله همه چیزم 

نمی‌دونم کدوم دکتری دیگ بزم اگ جواب ازمایشامم خوب باشه 

منم استرسی هستم مضطربم یکم پانیک هم دارم دردای مزمن طولانی دارم 

وخدایی که بشدت کافیست
خوب اومدپایین الان ؟؟ باورتون نمیشه قدموهای سرم دکتررفتم چونcrpمنفی هست وفقط esrبالامیره اهمیت نمید ...

من ديگه وقتي مشكلي نداشتم ازمايشم رو تكرار نكردم و نميدونم اومد پايين يا نه

به نظرم اشتباه ميكنيد به پزشك اعتماد كنيد، هرچقدر بيشتر به اين چيزا دقت كنيد همونقدر بيشتر اذيت ميشيد، افسردگي يه عامل مهم هست

عزيزم اين مسئله اي نيست كه بشه با حدس و گمان دليلش رو فهميد شما حتما بايد دكتر بريد ازمايش كام ...

خوب اومدپایین الان ؟؟

باورتون نمیشه قدموهای سرم دکتررفتم چونcrpمنفی هست وفقط esrبالامیره اهمیت نمیدن 

همش میگن هیچی نیست تا اینکه من رفتم روماتولوژی. خواهش کردم ازش. گفتم برات آزمایشات کامل بنویس 

چکاپ معمولی ک می‌دیم هم نرماله همه چیزم 

نمی‌دونم کدوم دکتری دیگ بزم اگ جواب ازمایشامم خوب باشه 

منم استرسی هستم مضطربم یکم پانیک هم دارم دردای مزمن طولانی دارم 

وخدایی که بشدت کافیست
من ديگه وقتي مشكلي نداشتم ازمايشم رو تكرار نكردم و نميدونم اومد پايين يا نه به نظرم اشتباه ميكنيد ب ...

میدونیدچرابی اعتمادشدم من ۴سال هر دکتری رفتم برای قلبم گفتن مشکلی نداری قلبت مثل ساعت کارمیکنه ولی من هی بدترمیشدم تاابنکه یدکتر بعد۵سال فهمیدم آریتمی دارم قبلیافقط اکووتست ورزش ونوارمیگرفتن این گفت وقتی بااینانرمالی وعلایم دازی پس بکقدم میریم جلوتر برام هولتربست مشخص شداریتمی دارم واس اینکه من بی اعتمادشدم بهشون دکترای خوبی هم بودنا ولی خیلی بیخیالن 

وخدایی که بشدت کافیست