2777
2789

هرچی دوس داری بده تهش بنویس مرسی ک هستی مرد من🧡

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجربه من بهم ثابت کرده مردا علاقه ای به شنیدن این حرفا خصوصا در قالب پیام ندارن.
بیشتر در عمل بهشون باید ثابت کرد.یا تو موقعیت اش باید گفت

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

میم مثل مرد

مثل ماندن...

همانی که جوری ایستادکه نه تنهاخودش نلرزید....

بلکه تنها معشوقه ی ابادی اش را از گزندطوفان نگه داشت... وازدوست داشتنش باهمه وجود نگهداری کرد..

پای همه اتفاقهای بد راقلم کرد

دست همه حسود هارا قطع کرد

زبان همه ی خبرچین هارا کوتاه کرد

دستش را دراز کردتا بارش بی امان روزهای دلتنگی معشوقه اش را ازپا درنیاورد ...و روزی باخیال آسوده کناره یارش نشست وبویی از عطربودنش تازه کرد،

میم مثل مردی که میداند سختی دارد از پادرمیاوردش اما می ایستدپای همه ی حرفهایی که روزی قول شان را باهمه وجود داده بود... میم مثل مردی که به سان فرهاد کوه میکند تا مبادا معشوقه ش ذره ای خم به ابرو بیاورد.  

میم مثل مردی که دل به دریا میزند تا موجی از خنده را به سمت یارش بیاورد

میم مثل مردی که این روزگار دست تمام عاشقان این جهان را ازپشت بسته است و...

میم مثل که باوجود داشتن مردی مثل کوه غرق درخوشبختی ام...

مرد من معشوقه ات پای زندگیت میماند

معشوقه ات باتمام دنیا میجنگد تااین زندگی رنگ عشق را تا ابد نگه دارد. ..

میم مثل مرد من❤

لیست خرید بفرست احساس مردانگی میکنه    

😂😂😂

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
میم مثل مرد مثل ماندن... همانی که جوری ایستادکه نه تنهاخودش نلرزید.... بلکه تنها معشوقه ی ابادی ا ...

بخدا نمیخونه اینو میگه طولانیه اگرم خوند چیزی حالیش نمیشه چون طولانیه

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!