2777
2789
عنوان

غم بی مادری هیچ وقت تموم نمیشه

1102 بازدید | 32 پست

هر روز و هر زمان باهامه حتی وقتی دختر یک سالم داره باهام بازی میکنه میگه مامان داغ دلم‌سنگینتر میشه . یه فاتحه برای اسیران خاک لطفا 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

عزیزم منم همین طورم 

من شش ساله مادرمو از دست دادم داغش هر روز برام سنگین تر میشه 

کاش زودتر برم پیشش

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ نگو دیشب سه ساعت زار زدم!

شش ماهه مامانم رو از دست دادم و تازه زایمان کردم و شدیدا اختیاج دارم بهش..

هروز هرلحظه توی دلم اتیشه😔😔

دیشب بهش گفنم مامان خیلی بی معرفتی کلی نقشه داشتیم کجایی پس؟

من اوازه شدم.کسی نیست یک لیوان اب دستم بدخ.

💕

عزیزم منم همین طورم  من شش ساله مادرمو از دست دادم داغش هر روز برام سنگین تر میشه  کاش ز ...

واقعا خوشیای دنیا بدون مادر لطفی نداره دلم میخواست بچمو ببینه براش ذوق کنه اما...‌

درسته من بعد از ۱۰ سال هنوز هرروز هرروز غم نبودنشو حس میکنم هرروز هرروز

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
اخ نگو دیشب سه ساعت زار زدم! شش ماهه مامانم رو از دست دادم و تازه زایمان کردم و شدیدا اختیاج دارم ب ...

الهی بمیرم منم این لحظه هارو گذروندم 

قبول دارم 😪من ۱۱ سالم بود مامانم فوت شدن و الان که نزدیک ازدواجمه بیشتر از همیشه بهش نیاز دارم و نی ...

چه کوچیک بودی، خدا رحمت کنه همه رفتگان رو، ان شاءالله دلتون شاد

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
قشنگ با تموم وجود میفهممت  همیشه حتی تو اوج خوشیام و بهترین لحظه های زندگی ی قطره اشک گوشه چشم ...

دقیقا . وقتیم یه نفر بهم میگه خوب کنار اومدی با نبودنش بچه مشغولت کرده دلم‌میخواد زار بزنم و کنترل میکنم خودمو

قشنگ با تموم وجود میفهممت  همیشه حتی تو اوج خوشیام و بهترین لحظه های زندگی ی قطره اشک گوشه چشم ...

آره میگن دیگه دختربی مادر چشاش پراشکه، خدا به هممون صبربده و روح مادران هم شاد ان شاءالله

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
چه کوچیک بودی، خدا رحمت کنه همه رفتگان رو، ان شاءالله دلتون شاد

خیلی کوچیک بودم و بخاطر نبود مادر اونقدر سختی کشیدم که الان که ۲۰ سالمه اندازه یه خانم ۴۰ ساله تجربه دارم و میفهمم واقعا نبودش آزاره اذیته خدا هیچ بچه ای رو قبل از سر و سامان گرفتن بی مادر نکنه بعدشم سخته حتی اگه ۱۰۰ سالت باشه مادرت بره سخته ولی تو کودکی دیگه خیلی ظلمه