2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت چی فکر میکنی؟😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

معلومه که نه

پسرا تو دوران آشنایی خودشون و خوب نشون میدن بعد از ازدواج به هیولا تبدیل میشن(البته بعضی ها) 

دیگه قبل از ازدواج عصبی باشم بعد ازدواج دیگه ....😶

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
ینی که میگ نامزد من ولرم صدام بالاعه خیلی زود اعصبی میشه دیشب سر ی موضوع انقد انقد داد زد 

دادزدن اصلا خوب نیست  بخصوص روی بعضی ها اثر خیلی بدی داره باعث افسردگی دو قطبی واضطراب میشه 

با یه مشاور مشورت کن اگه عصبیه به صلاحت نیست این ازدواج

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
اصلا صبر ندارع خیلی اعصبی هیووقت با صبوری رفتار نمیکنه  

کلا بهش فکرم نکن مردی ک اینجوره دست بزنم داره ک البته رو نکرده هنوز

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
معلومه که نه پسرا تو دوران آشنایی خودشون و خوب نشون میدن بعد از ازدواج به هیولا تبدیل میشن(البته بع ...

الان موهامو کوتاه کردم ریزش داشت مبگ چرا کوتاه کردی خب ریزش داشته داد هوار

الان موهامو کوتاه کردم ریزش داشت مبگ چرا کوتاه کردی خب ریزش داشته داد هوار

اگه موهات ریزش داره بایدقرص زینگ مصرف کنی ولازم نیست که خیلی کوتاه کنی  

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
الان موهامو کوتاه کردم ریزش داشت مبگ 😶😐😶😐چرا کوتاه کردی خب ریزش داشته داد هوار

گلسرخم به نظر من ازش جدا شو تا عقد نکردین طبقه ی اول ماهم شوهرش همینه هر روز سر چیزای بیخودی بازنش دعوا میکنه، بدبخت زن ۲۵ سالشه انکار ۵۵ سالشه

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺