2777
2789
عنوان

کار بدی کردم؟؟؟

289 بازدید | 19 پست

یکی از هم کلاسی هام 

خیلی رو اعصابه 

خیلی هم سوال می پرسه یعنی از کنجکاوی گذشته 

کلا میخواد همه چی در مورد من و زندگیم بدونه

شعور درست و حسابی هم نداره 

بلاکش کردم بعدا بد نمیشه؟

Just a little girl 🗿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه

سلام آی لار جان صبحت بخیر خوبی عزیزم 😍🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بهتر بود بلاک نمیکردین ولی از هر چند سؤالش یکی رو جواب میدادید اونم جواب سربالا....خودش کم کم دوهزاریش میوفتاد دیگه نمی پرسید...من بلاک رو برای همکلاسی نمی پسندم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
نه ولى اگر فكر ميكنى بعدا ممكنه به روت بياره يا كارتون به هم بيفته  انبلاك كن ولى پيام هاش رو ...

مطمعنم 

مدرسه امون امسال یه جا نیست 

ولی به دلم خورده یه جا میبینمش اگه بگه چرا بلاک کردی موندم چی بگم

نمیشه باز نکنی اون روز ۲۰ تا دقیقا پیام داده بود آخرش هم گله که چرا سین نمیکنی پیام ها رو😭

Just a little girl 🗿
سلام آی لار جان صبحت بخیر خوبی عزیزم 😍🌹

سلام عزیز دلممممممممم

ممنونممممممممم

شما خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
بهتر بود بلاک نمیکردین ولی از هر چند سؤالش یکی رو جواب میدادید اونم جواب سربالا....خودش کم کم دوهزار ...

واییی یه سوال دوتا سوال نیست که 

روزی صد تا سوال می پرسه 

کافیه بگم بیرون بودم کجا بودی با کی بود خوش گذشت فلان شد چیزی نشد خوبی چیکار کردی حالا خوب بود جای من خالی بود؟ 

یعنی در این حده خودمم نمیپسندم 😭

Just a little girl 🗿
سلام عزیز دلممممممممم ممنونممممممممم شما خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهش میکنم خواهری.... 

ممنون شکر خدا خوبم.. چه خبرا ❤️❤️❤️💕

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

نه اتفاقا اشتباه میکنی

ی مدت مث خودش ازش سوال بپرس فقط ضایع نباشه ک بفهمه از قصد اینکارو میکنیا

نمونش رو زیاد داشتم خودمم مثلا

چون بچه درس خونی بودم بعضیا هرچی سوال میدیدنو از من میپرسیدن، منم سوالای بیخودی سخت و راههای... واسشون میفرستادم حل کنن🤣

بعد دگ خودشونم باهات مدارا میکنن

نه اتفاقا اشتباه میکنی ی مدت مث خودش ازش سوال بپرس فقط ضایع نباشه ک بفهمه از قصد اینکارو میکنیا نم ...

آخه سوال درسی باشه حرفی ندارم همه رو توضیح میدم 

ولی این سوال های شخصی می پرسه دیگه😐😭

Just a little girl 🗿
خواهش میکنم خواهری....  ممنون شکر خدا خوبم.. چه خبرا ❤️❤️❤️💕

خدارو شکر که خوبی مهربونمممم

سلامتیییییی 

مشکلمم حل شدا😁🥰🥰🥰

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
آخه سوال درسی باشه حرفی ندارم همه رو توضیح میدم  ولی این سوال های شخصی می پرسه دیگه😐😭

درسو مثال زدم

با سوالای دگ

یا میتونی هر چند روز ی بار جوابشو بدی

اگ گفت چرا بگو پیامات سایلنت بودن

یا کسلی و حال نداری

کم کم خودش میفهمه دوست نداری زیاد بهت نزدیک باشه 

درسو مثال زدم با سوالای دگ یا میتونی هر چند روز ی بار جوابشو بدی اگ گفت چرا بگو پیامات سایلنت بود ...

واییی من رو دوست صمیمی خودش میدونه 😐😭😭

ممنون عزیزم 💙💙

Just a little girl 🗿