2777
2789
عنوان

من 19 ساله

324 بازدید | 21 پست

من 19 سالمه و هیچوقت احساس دوست داشتن به هیچ مردیو پیدا نکردم، واقعا کشش عشقی به هیچکس نداشتم و ندارم، واسم خیلی جالب بود، خب بیشتر جرقه های عشق  و دوست داشتن از این سن میخوره، بعد حالا دوستی، مثلا 24 سالگی ازدواج، کلا برام عجیبه که چرا از هیچکس خوشم نمیاد، به قول معروف دست و دلم برای کسی نمیلرزه، مثلا خاستگار میاد، تنها چیزی که باعث میشه من جواب مثبت بدم، جایگاه و تحصیلات و پول و.... ،در غیر این صورت هیچ دوست داشتن کوچیکی هم نیست، به نظرتون مشکل دارم؟ چیکار کنم انقدر خنثی نباشم؟ 

نه تو فقط ادم مناسبی که به دلت بشینه رو پیدا نکردی، واسه بعضیا زود پیش میاد بعضیا دیرتر

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم تا الان یه آدم حسابی پیدا شده😂

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
نه عزیزم تا الان یه  آدم حسابی پیدا شده😂

🤣 🤣 🤣 نه بابا خودم بدم میاد، زندگی بدون دوست داشتن و عشق ورزیدن به ادما پوچ خیلی پوچ، فکر کن تنهای تنها باشی تو این جهان و هیچکس و دوست نداشته باشی، حالا خانواده یا هرکس دیگه ای، این خیلی خسته کندست

🤣 🤣 🤣 نه بابا خودم بدم میاد، زندگی بدون دوست داشتن و عشق ورزیدن به ادما پوچ خیلی پوچ، فکر کن تنها ...

خوب گلکم اول تنها باشی بهتره که هی بیان سراغت دو روز باهات باشن بعد ولت کن بعددش تنها شی

به نظرم تنهایی اول زیبا تر😉

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
اصلا خراب نشده ک درست بشه.اولا هنو زوده دوما موقعیتش ک پیش بیاد همچین عقلت بپره ک خودتم نفهمی

مرسی که راهنمایی میکنی منو❤️اخه خیلی اوقات احساس میکنم از یکی خیلی خوشم میادد، بعد که میاد سمتم میفهمم فققط یه احساس مسخره بوده، عین اینایی که فقط عقده به دست آوردن دارن