2777
2789
عنوان

کاشت یا ژلیش؟

202 بازدید | 16 پست

من ناخنام معمولا زود میشکنه زیاد بلند نمیشه، دلم میخواد یه چیز ظریف و ساده و قشنگ باشه

نمیدونم بکارم یا ژلیش کنم

نظر شما چیه؟

این کاربری توسط چند نفر اداره میشود

ژلیش چی هست یکی به من بگههههههه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ژلیش کردم ولی چون سیم و اینا استفاده میکنم ظرف شستنی یکی دوتا از بالا کلا پرید بنظرم کاشت بهتره ب ...

ژلیش تاثیری تو استحکام نداره پس؟

این کاربری توسط چند نفر اداره میشود

یه نوع کاور ناخنه

اول ناخن و تر و تمیز میکنن بعد یه لایه چسب مخصوص میزنن بعد لاک مخصوص که بهش میگن ژلیش و بعد میزاره زیر دستگاه تا لاک خشک بشه 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

دوستت دارم اجی جووون 

بی هوا دلم رف پیشت❤❤❤❤💓💓💓💓💓💓💓

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
یه نوع کاور ناخنه اول ناخن و تر و تمیز میکنن بعد یه لایه چسب مخصوص میزنن بعد لاک مخصوص که بهش میگن ...

عه چه باحال😍😍😍

آخه من ناخنام بلند و خوش فرمه ولی مثلا انگشت شستم همیشه میشکنه ناخنش

برم ژلیش کنم حداقل سفت تر شه😍

مرسی گلم از توضیحات 😘😘😘

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
دوستت دارم اجی جووون  بی هوا دلم رف پیشت❤❤❤❤💓💓💓💓💓💓💓

😍😍😍عزیزدلی گلم

منم ناخنام زیاد محکم نیست ولی سرم کراتین ناخن  ناخن طبیعی بهتر از هرچیزیه بقیه روی ناخن سنگینی ...

سرم بزنیم دیگ نمیشکنه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹