2777
2789

غروب مارمولک دیدم تواتاق چون وقت دکترداشتم نموندم پیداش کنم

بزرگم بود.جلو دراتاق پودرریختم

حالام تو حال میخابم

ینی مرده😓

چجورمیمیرن؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز مارمولک بهتر از سوسکه

عاره شکرخدا

ولی خونمون سوسکم داره که در فعلا گوش شیطون کر جلوشونوگرفتم😒

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

چسب موش بخر بزار زیر کمد  کنار کمد دیواری اینا راحت میره بهش میچسبه

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
چسب موش بخر بزار زیر کمد  کنار کمد دیواری اینا راحت میره بهش میچسبه

شبو چه کنم

من چند وقت پیش یه مارمولک کوچیک ولی خیللی فرز و زرنگ دیدم به شوهرم گفتم تا پیداش نکنی و نکشیش شبو نم ...

کلی خرتو@پرت کمو هس 

چه کنیم

رختارو جم کرد گشت نبود

کدوم شهرین‌

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
شبو چه کنم

هیچی نیش که نمی زنه خودش ر جایی قایم میکنه  نترس  اون از تو بیشتر فراری هس 😁

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

وای حیاطمون یه مارمولکای بزرگی داره حتی کامن هم نکشتشون پودری هم جواب نمیده فقط واسه سوسکه

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

بخواب. کاریت نداره. بی ازاره😂حیاطه ما پره از مار مولم. بازم پیداشون شده. سوسکاتون و میخورن

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔