غروب مارمولک دیدم تواتاق چون وقت دکترداشتم نموندم پیداش کنم
بزرگم بود.جلو دراتاق پودرریختم
حالام تو حال میخابم
ینی مرده😓
چجورمیمیرن؟
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
ولی خونمون سوسکم داره که در فعلا گوش شیطون کر جلوشونوگرفتم😒
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
من چند وقت پیش یه مارمولک کوچیک ولی خیللی فرز و زرنگ دیدم به شوهرم گفتم تا پیداش نکنی و نکشیش شبو نمیخوابم.اون بنده خدا هم با هزار بدبختی پیداش کرد و کشتش
چسب موش بخر بزار زیر کمد کنار کمد دیواری اینا راحت میره بهش میچسبه
شبو چه کنم
من چند وقت پیش یه مارمولک کوچیک ولی خیللی فرز و زرنگ دیدم به شوهرم گفتم تا پیداش نکنی و نکشیش شبو نم ...
کلی خرتو@پرت کمو هس
چه کنیم
رختارو جم کرد گشت نبود
هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
بخواب. کاریت نداره. بی ازاره😂حیاطه ما پره از مار مولم. بازم پیداشون شده. سوسکاتون و میخورن
امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اونیکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔