2777
2789
عنوان

عکس+

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم.خدا حفظش کنه😍😍شبیه دختر بزرگمه.ملاقاتی هام اون زمان میگفتن ابرو نداره هیچی چشمم داره نخودچی😚😚😚😚

ماشاالله الان چشم درشت و ابرو کشیده ست😍😍😍

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
از نزدیک عکس بزار  از صورتش بزار بگم  نی نی بعدی دختره یا پسر

اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕      بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&&&&&𝘳&𝘬🆇

جوونمییییییییییی#  

فرشته ی نازم اروم خوابیده

زنده باشه مامانش    قدمش پر برکت

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

اسی جریان امضات چیه؟نفهمیدم🙄🙄

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

تو این عکس معلوم نیس 

ولی خودت چک کن 

بالای بینیش یکم پاینتراز  بین دو ابروش 

اگه رگ آبی رنگ هست نی نی پسره 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

اسی جریان امضات چیه؟نفهمیدم🙄🙄

واس قبل از زایمان هنوز عوض نکردم 

اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕      بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&&&&&𝘳&𝘬🆇
تو این عکس معلوم نیس  ولی خودت چک کن  بالای بینیش یکم پاینتراز  بین دو ابروش  ...

اره دقیقا

تو این عکس معلوم نیس  ولی خودت چک کن  بالای بینیش یکم پاینتراز  بین دو ابروش  ...

من بچه دومم میخوام خیلی زود،بیارم  مهسا ۴۰ روزش بشه اقدام میکنم  هروقت گفتن بچه دوم چیه بهت میگم

داره ؟؟؟ همه میگن داشته باشه بعدی پسره 

اره

من بچه دومم میخوام خیلی زود،بیارم  مهسا ۴۰ روزش بشه اقدام میکنم  هروقت گفتن بچه دوم چیه به ...

خیلی زودهههه 

دختررررر پدرت در میاد 

فاصله بده به بدنت حداقل سه چهار ماه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر