اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕 بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&ꪑ&ꪑ&ꪑ&ꪑ&𝘳&𝘬🆇
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕 بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&ꪑ&ꪑ&ꪑ&ꪑ&𝘳&𝘬🆇
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚