2777
2789
معذرت میخام ....عوضی شدن

بله   حیف انسان که لقبش روشون باشه   نمیدونم علت این کار ناپسند چیه  چی بهشون میرسه

ادم_باشین#  

ادم_شاخ_درمیاره#  

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله   حیف انسان که لقبش روشون باشه   نمیدونم علت این کار ناپسند چیه  چی بهشون میرسه ...

چه خوب ازدواج نکردی دلم خونه مجردیمو میخاد اجیم رو میخام خونه بابامو میخام 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
چه خوب ازدواج نکردی دلم خونه مجردیمو میخاد اجیم رو میخام خونه بابامو میخام 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

اره واقعا راضیم از مجردیم محشره

عزیزم# احساس-خوب# خانواده#  

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
اره واقعا راضیم از مجردیم محشره عزیزم# احساس-خوب# خانواده#  

خوشبخت باشی دلت شاد......

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀