2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوش فیس باشه و مردونه

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به علی (ع) اقتدا میکنم♥️"

شبیه کراشم باشه 😁 عکسشو گرفتم از پشت پنجره بفرستم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
خیلی زحمت کشیدم تا عکسشو گرفتم  فداش بشم همیشه از اینجا نگاهش میکنم  خیلی خوشتیپ تره این ...

خواهرم عکس خوباشو برام نفرستاد

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

اسی دیدی پاک کنم؟

ببین من فقط اخلاق برام مهمه ولی....

جذاب و چش مشکی و مو لخت و قد بلند و پولدار و تک فرزندترجیحا پدر و مادر هم نداشته باشه بعد بمیره برام دیگه همینا آدم باید معیار درست داشته باشه😂😂😂😂و از همه مهمتر کم توقع😄

زندگی کردن کمیاب‌ترین اتفاق دنیاست....اغلب مردم فقط وجود دارند!
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

ازدواج 🌸🌸

دشتیار | 36 دقیقه پیش

خانما بیاید

fariza | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792