2777
2789
عنوان

کی حس بویایی و چشایی تون برگشت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3014 بازدید | 22 پست
خدا کنه برگرده یعنی انگار نه انگار پیازم فرو کردم تو بینیم هیجی نفهمیدم

من وایتکس گلاب بو میکشیدم فک کن!!!! میخواستم مطمعن بشم کروناس ،😁 هیچی حس نمیکردم ..

غذا هم که میخوردم انگار هیچی نمیخوردم اصن هیچ مزه ای احساس نمیکردم

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلاب یا افشرده گل سرخ دائم بو بکش.من بعد یکسال که گذشته از کرونام طعم خیار و فلفل دلمه و پیاز رو به یک شکل دیگه میفهمم هم طعمشون هم بوشون.فکرم نمیکنم دیگه درست شه چون یکسال گذشته

سلام الان بویاییم یه ذره برگشته ولی یه طعم عجیبی تو دهنم هست پیاز و خیار و تخمه اینا میخورم طعمش یه ...

سلام .

چ بد ک بعد چندماه هنوز برنگشتن😔

منم ۳هفته ست هنوز نه بو میفهمم نه طعم . خدا لعنت کنه چین رو معلوم نیست چی ساخته ک اینجوری شدیم.

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️
سلام . چ بد ک بعد چندماه هنوز برنگشتن😔 منم ۳هفته ست هنوز نه بو میفهمم نه طعم . خدا لعنت کنه چین ر ...

من. همسرمم هنینطور☹️امروز با چه ذوقی قورمه سبزی پخته بودم بو رو که اصلا نفهمیدم موقع پختش وقتی هم آوردم سر سفره انگار داشتیم کاه میخوردبم😭شوهرم گفت غذا نمیتونم بخورم بردار ببر مزه اشو نمیفهمم☹️با خودم گفتم میمونه غذا برداشتم نصفشو بردم برای مادرشوهرم که همسایمونه

خدایا من به امید تو دستمو بلند کردم🤲 😍ناامیدم نکن دستمو خالی برنگردون❤️🤲