2789

سلام بچه ها بیاین چقد یه مرد میتونه بد باشه اهههه بابا من مطلقه ام ادم که هستم دیشب اومد میگم شام درست کردم قیمه که دوست داری زیر لب گفت غذای شما از زهر مار بدتره البته اروم سفره چیدم کلی تزئین کردم رفت دوش گرفت اومد گفت خسته ام نمیخوام اخه    شام که نخورد سفره رو جمع کردم رفتم دوش گرفتم سریع داشت با گوشیش کار میکرد این همونه که گفت خسته ام اومدم رو تخت کنارش بوسیدمش ناز و نوازشش کردم میگم امشب بکن که نیازمه میگه زر نزن بابا دیشبم نیاز پریشبم نیاز اصلا راه خوبی واسه لوس کردن نیس باز گفتم اذیت نکن کلی با بدنش ور رفتم اخرم صدای خر و پف نصیبم شد اهههههه لعنت بهش صبح میره شرکت ساعت یک یا دو یا دوازده شب میاد منم تو خونه جایی ندارم خانوادم شهرستانن صبح بلند شده براش پیرهن کادو گرفته بودم گزاشتمش جلو چشمش باز همون پیرهن چروکش پوشید میگم بیا سفره صبحانه چیدم میگه برم که کار منتظره منم زدم شکستم ظرف کره..... و بعدم اومد گوشمو پیچوند گفت تو گوشت کن که ادم باشی یا ادم باش یا ادمت میکنم دوازده سال پیش گفتی نه الان که خودت به غلط افتادی دهنت سرویسه..... 

اخه گوش منو میپیچونه  باز با همونجور اشکام میومد گفتم لقمه بگیرم میبری گفت مرگمون کردی..... 

اخه سخته ادمی که شخصیتش این نیست منو اینجوری میکنه الان یه ماهه تقریبا با هم تو یه خونه ایم عین یه ماه برنامه همینه....   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرته؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بک...ه که نیازته؟؟

یه سانسور میکردی حداقل

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

از این نفله برات شوهر درنمیاد 

برگرد شهرت ....

اهان یادم رفت بگم مرتیکه عقده ایه کینه ای

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

حالمو بد کردی 

اینجا شده پورنو گرافی

@نی_نی_یار_شب  

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔