2777
2789
عنوان

بابام تهدیدم کرده

1399 بازدید | 34 پست

خسته شدم دیگه. 10 ماهه عقدم. هنوز یه تیکه از جهازمو نخریده بابام. مجرد که بودم نمیذاشت کارکنم لااقل برا همچین روزایی پول داشته باشم، الانم که شوهرم نمیزاره کار کنم. بابام بشدت پولداره اما خسیسه خیلی خسیسه.. خواهرای دیگه م خواستن جهاز بخرن با گریه خریدن هزار نفر واسطه شدن تا بابام بخره اونم یه جهازی بهشون داد که بیشتر ابروی ابجیام رفت.. الانم نوبت من شده، میخواد برام یخچال 10 میلیونی بخره لباسشویی نمیخواد بخره میگه اتومات گرونه! خیلی چیزارو حذف کرده نمیخواد بخره منم راضی شدم فقططط بخره هرچی خرید مهم نیست من فقط از این خونه برم بس که زجرم داده. برا یه هزار تومن کلی التماس میکنیم تا بده بعدشم یه جا یادداشت میکنه ازمون پس بگیره!  دیگه آبروم جلو خانواده شوهرم رفته اوناهم فهمیدن. امشبم چون با گوشی حرف میزدم پشت خط خواهرم بود از اتاق نیومدم بيرون میگه بهم بی احترامی کردی محلم نذاشتی منم اشکتو در میارم موقع خرید جهاز. اصلا نمیخرم برات گریه کنی به التماس بیفتی! گفتم باباجان همین الانم به التماس افتادم... نمیدونم چیکارش کنم بخدا حرف شنوی از کسی هم نداره که واسطه ش کنم ازش جون بخواه ولی پول نخواه 

10تومن یخچال نداریم اخه

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات بودم اصلا جهاز نمیخواستم تا بمونه ب دلش والا چیزایی بده بدتر وبال گردنتن چ تنگنایی گیر کردیا کاش بابات فقیربود بهترود

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....
شوهرتو فقط راضی کن برو سرکاررر طلا داری بفروش خودت برو بخر از مادرت کمک بخوا 

خب طلا مال باباش باشه كه نميزاره مال شوهرم كه نميشه فروخت جهاز خريد مادرشم بايد ازباباش بگيره كه ميگ نميده😕

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
خواهرات چه جوری راضیش کردن کی رو واسطه کردن تو هم همون راه برو

اون قدیما بابام یکم براش آبرو مهم بود الان که همه ی فامیل فهمیدن چجوریه دیگه باهاش ارتباط ندارن اینم براش مهم نیست 

من جهازم حاضره ۱۱ ماه عقدم شوهرم خیلیییی  پولداره خونه نمیکیره امروز فردا میکنه🥺

منه فلک زده که خونم آماده س سرویس چوبم ولو افتاده اونجا هی میرم نگاه میکنم غصه میخورم