2777
2789
عنوان

خانوما بیاید

88 بازدید | 20 پست

من جاریامو دعوت کردم خونمون  یکی از جاریام بچش اولین باره میاد خونمون اون یکی جاریمم یه بچه دختر داره من‌میخام‌برای بچه جاریم که تازه به دنیا اومده یچی بخرم چون‌اولین بار میاد شوهرم گیر داده میخری  باید برای اون یکیم بخری بچه اس ناراحت میشه میگم‌پس‌پول‌میدم‌ میگه به اونم‌باید بدی ناراحت میشه بنظرتون چیکار کنم واقعا کلافم کرده اخه چه نیازیه به اینم‌بدم‌ 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

خودش پولشو میده؟اگ میده خب پس همین کار بکن سر خودتو درد نیار

حالا واسه اون یکی یه چیز کوچیکتر و قیمت مناسب تر بخر

نه تو میمانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...🏞🌍🦋
خودش پولشو میده؟اگ میده خب پس همین کار بکن سر خودتو درد نیار حالا واسه اون یکی یه چیز کوچیکتر و قیم ...

خودش پول میده ولی چه کاریه به من میرسه همش میگه ندارم برای خانوادش سر میده تازه براش عروسک خریده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودش پول میده ولی چه کاریه به من میرسه همش میگه ندارم برای خانوادش سر میده تازه براش عروسک خریده

همه ی مردا همینجوری هستن،حق داری حرصت در بیاد 

ولی سر خودتو درد نیار ارزش ندارن هیچکدومشون 

ولی خودت با سیاست و خیلی زیر پوستی عادتش بده برات خرج کنه

همه ی مردا همینجوری هستن،حق داری حرصت در بیاد  ولی سر خودتو درد نیار ارزش ندارن هیچکدومشون&nbs ...

اخه خرج که میکنه با هزارتا غر غر خرج میکنه همش میگه درک‌نداری درصورتی که من اصلا خرج نمیکنم  بعد برای خانوادش فردین میشه سر میده

اخه خرج که میکنه با هزارتا غر غر خرج میکنه همش میگه درک‌نداری درصورتی که من اصلا خرج نمیکنم  بع ...

بزار هرچی دلش میخواد غرغر کنه اهمیت نده کار خودتو بکن نمیشه به خودت نرسی ک

فقط سیاست داشته باش سر خودتو درد نیار کار خودتو پیش ببر 

بزار هرچی دلش میخواد غرغر کنه اهمیت نده کار خودتو بکن نمیشه به خودت نرسی ک  فقط سیاست داشته با ...

یعنی شما میگید برای اون یکی هم بخرم؟خیلی شوهرم وابسته اون  بچه برادرشه گاهی خیلی حساس میشم انقدر که به اون محبت میکنه و به من نه 

یعنی شما میگید برای اون یکی هم بخرم؟خیلی شوهرم وابسته اون  بچه برادرشه گاهی خیلی حساس میشم انقد ...

اره بخر براش به نظرم 

نه اینجوری فک نکن اصلا،چون اون کوچیکه محبتشو نشون میده همین 

اصلا مقایسه نکن تو زنشی اون برادرزادش هرکس جایگاه خودشو داره معلومه تو خیلی مهم تری 

اره بخر براش به نظرم  نه اینجوری فک نکن اصلا،چون اون کوچیکه محبتشو نشون میده همین  اصلا ...

اکه مهمتر بودم چرا پس امشب بخاطرش بامن دعوا کرد  

اکه مهمتر بودم چرا پس امشب بخاطرش بامن دعوا کرد  

دوس داشت اون لحظه درکش کنی چون متوجه ی حرفش و منظورش نشدی عصبانی شد،بخاطر اون باهات دعوا نکرد 

دوس داشت اون لحظه درکش کنی چون متوجه ی حرفش و منظورش نشدی عصبانی شد،بخاطر اون باهات دعوا نکرد 

بعضی وقتا خیلی خسته میشم از دستش بخدا هرسری برای اون بچه عروسک میخره حتی‌تو بدترین نداریاش بچه باهاش قهر میکنه این میره براش عروسک‌میخره باهاش اشتی کنه بعد‌من‌ اگه سالهاس سال یاهاش  سنگین بشم حرف نزنم هیچ حرکتس نمیزنه از دلم دربیاره 

بعضی وقتا خیلی خسته میشم از دستش بخدا هرسری برای اون بچه عروسک میخره حتی‌تو بدترین نداریاش بچه باهاش ...

حق داری ولی واقعا بعضی از مردا اینجوری هستن کلا یعنی رفتارشون اینه

خودت بچه نداری؟

حق داری ولی واقعا بعضی از مردا اینجوری هستن کلا یعنی رفتارشون اینه خودت بچه نداری؟

نه‌ولی از درد تنهاییم میخام‌اقدام کنم با بچم مشغول باشم دیگه به این بشر هیچ توجه ای‌نکنم

نه‌ولی از درد تنهاییم میخام‌اقدام کنم با بچم مشغول باشم دیگه به این بشر هیچ توجه ای‌نکنم

هرکس شرایط زندگی خودشو بهتر میدونه ولی اگ دیگ مشکل خاصی به جز اینا نداری،فکر خوبیه 

دیگ هم سر خودت گرم میشه هم اون عاشق بچه ی خودش میشه دختر برادرشو ول میکنه😁😈

هرکس شرایط زندگی خودشو بهتر میدونه ولی اگ دیگ مشکل خاصی به جز اینا نداری،فکر خوبیه  دیگ هم سر ...

دعاکنید برام بشه اخه ۶سال رابطه داشتیم انقدر گفتن ناخواسته میگم چرا یبار برای من ماخواسته نشده