2821
2789

لایک

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی خوبع کلا 

من برای پوستم استفادع میکردم 

مسکلی هم نداشتم اما ب مرور پوستت خوبم باش خوب تر میکنع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

برای جوش و لطافت پوست خیلی خوبه

خواب نمیبرد مرا...💤 یار نمی خرد مرا...💔 مرگ نمی‌درد مرا...🍃 آه چــــــه بی‌بهــا شدم🖤 یک عدد امام رضایی‌ام😍با توکل به خدا و امام رضا به همه ارزوهام میرسم😌🍀بلند بگو آمیـــــن💜😃🤭

من ۱۹ سالگی وحشتناک جوش زدم. از آلورا استفاده کردم باورتون نمیشه در عرض بیست روز پوستم مثل بچه شد. 

ولی الان که میزنم حساسیت دارم  و خارش دارم و احساس میکنم لک میاره. کاش همون زمان قطعش نمیکردم و ادامه میدادم

میشه طرز استفاده ازش رو بگین؟ 

خود الوئه ورا گلشو دارم بعد برگای بزرگشو میبرم و میزارم تو اب ک اون زردی هاش از بین برع 

بعد کاغذ پیج میکنم میزارم یخچال 

هر شب قبل خاب ی میدار ک میخامو برش میزنم و از وسط باز میکنم با چاقو میزنم رو ژلش ک حسابی بزنه بیرون و میمالم ب صورت

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792