2777
2789
عنوان

شادی

91 بازدید | 4 پست

😊👇

⚜کمتر شک کن بیشتر احساس کن
⚜کمتر اخم کن بیشتر  لبخند بزن

⚜کمتر حرف بزن بیشتر گوش بده
⚜کمتر قضاوت کن بیشتر بپذیر

⚜کمتر نظاره کن بیشتر عمل کن
⚜کمتر شکایت کن بیشتر قدردانی کن
⚜کمتر بترس بیشتر عشق بورز..

🔔 : هیچ چیز در درون وجود ندارد که تغییر ناپذیر باشد، لازمه ی آن، خانه تکانی ذهنی ، آرامش و پاکسازی افکار و باورهای درونی‌ست. 

👈عزیزانم... گرچه هفت مورد ذکر شده در بالا ساده به نظر می‌رسند، اما رعایت کردن به هر کدام از موارد یاد شده به تنهایی باعث تغییرات بزرگی در زندگی فردی ما می‌شود.

احساس بیشتر، لبخند زدن، گوش دادن، قضاوت نکردن، عمل کردن، قدردان بودن و عشق ورزیدن همگی اینها کلید یک پاکسازی بزرگ از تغییر افکار منفی و جایگزین افکار مثبت در ذهن‌ست..

🍃🌺تکنیک آرامش بخش ..  یاد بگیریم...

👈تمرین امروز یک تکنیک بسیار موثر  هست که استرس و اضطراب رو درمان میکنه  و ذهن و بدنتون در پنج دقیقه آروم میشه...

.

💯انگشت های دست ها را به ترتیب بگیرید و نفس های عمیق و طولانی بکشید (برای هر انگشت ۵ نفس عمیق بکشید)

✅انگشت شست دست چپ را بگیرید و ۵ بار نفس عمیق بکشید.

✅انگشت اشاره دست چپ را بگیرید و ۵ بار نفس عمیق بکشید.

✅انگشت میانی دست چپ را بگیرید و ۵ بار نفس عمیق بکشید.

✅انگشت انگشتری دست چپ را بگیرید و ۵ بار نفس عمیق بکشید.

✅انگشت کوچک دست چپ را بگیرید و ۵ بار نفس عمیق بکشید.

در نهایت کف دست چپ را بگیرید و ۵ بار نفس عمیق بکشید.

✅بعد از تمام شدن دست چپ تمام این مراحل را برای دست راست تکرار کنید

.

👈این تمرین ها سیستم عصبی را آروم میکنه، سیستم گردش خون رو تقویت می کنه و نشانه های درد، اضطراب، استرس، خستگی رو از بین می بره.

💯حتما این تکنیک  فوق العاده  موثر رو تمرین کنید یاد بگیرید در فکرتون این مهارت رو ثبت کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت نومه خیلی کارش باحاله کلی کارت پستال باحال هست که خودت میتونی با عکست درست کنی و پشتش رو هم چی دوست داری بنویسی

کارت پستال رنگ امیزی هم حتی داره و واسه هدیه دادن هم خیلی خوبه

من که خیلی خوشم اومده و همه ش دارم استفاده میکنم

گفتم زکاتشو بدم به خانوما قشنگ :)))https://noomeh.com/