ژن_مانای_ژیان مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 578 عنوان دومین بچه 185 بازدید | 11 پست دوستان پسرم ۱۹ ماهشه۲ ماهه که مجددا باردارممیترسم کم بیارمچیکار کنم 1400/03/25 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژن_مانای_ژیان مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 578 توکل کن به خدا ان شاالله صالح و سالم باشه💖 میترسم کم بیارم و زده بشم از بچه بزرگ کردن و بچه هام اذیت شن
مامان۱۳۷۶عسل عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3479 میترسم کم بیارم و زده بشم از بچه بزرگ کردن و بچه هام اذیت شن یه کمسختی که داره ولی خب چاره چیه گلمابجیمم مثل شما بود اوایلش اذیت شد ولی هردو باهم بزرگ شدن و همبازی هم شدن
ژن_مانای_ژیان مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 578 یه کمسختی که داره ولی خب چاره چیه گلم ابجیمم مثل شما بود اوایلش اذیت شد ولی هردو باهم بزرگ شدن و ه ... من سنم بالا بودشوهرمم بچه خیلی دوست دارهبخاطر این دو دلیل زود به زود بچه دار شدم
مامان۱۳۷۶عسل عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3479 من سنم بالا بود شوهرمم بچه خیلی دوست داره بخاطر این دو دلیل زود به زود بچه دار شدم خدا حفظشون کنهاره دیگه هر کس دلایل خودشو دارهمن فک کردمناخاسته باردار شدی
زندگی_مامان_طاها1 عضویت: 1390/04/06 تعداد پست: 12044 من ۳ تا دارم پسرم متولد ۹۱ دخترم ۹۴ دختر کوچیکم ۹۶ مهم این خونسرد باشی و تو انجام کارها زرنگ باشی تیز تنبلی نکنی چون کاراهای خونه نکنی بزاری جمع شه همین عصبیت میکنه کلافه میشی و اونوقت که حوصله بچه هات نداری خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر
mary_nb عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 منم اوایل خیلی سختم بود ولی یکسال اول خیلی سخته وقتی دومی راه بیفته و هم بازی شدن خوبه دیگهولی خودتو خوب تقویت کن انواع ویتامین و کلسیم مصرف کن اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
ژن_مانای_ژیان مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 578 من ۳ تا دارم پسرم متولد ۹۱ دخترم ۹۴ دختر کوچیکم ۹۶ مهم این خونسرد باشی و تو انجام کارها زرنگ ... از تجربه هاتون بگید
ژن_مانای_ژیان مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 578 منم اوایل خیلی سختم بود ولی یکسال اول خیلی سخته وقتی دومی راه بیفته و هم بازی شدن خوبه دیگه ولی خود ... مرسیدیگه چی
mary_nb عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 مرسی دیگه چی دیگه اینکه من خودم اعصاب برام نمونده و دو روزه از دستشون میرم رو اوپن میشینم 😁برای اینکه بچه اول اذیت نکنه برا تولد خواهشا گوشی ندید دستش من دادم و بیچاره شدم بچم الکی معتاد گوشی شد اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...