2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پماد آلوویر یا ملیسان

خمیردندان با نمک مخلوط کردم زدم داره میسوزه 😭😭 

الکل هم گفته بود مخلوط کنید تو اینستاگرام ولی نداشتم 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰

اگه همون اول که حس کردی تبخال داری می زنی یخ میزاشتی اصلا نمیزدی . الان که زدی فقط پماد بزن بزار روش بمونه خشک بشه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
آلوویر گرفتم

قرص آسیکلوویر 500 بگیر هروقت احساس کردی تبخالت داره در میاد قبل از اینکه بزنه بیرون هر 8 ساعت یه دونه بخور دیگه در نمیاد

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
اگه همون اول که حس کردی تبخال داری می زنی یخ میزاشتی اصلا نمیزدی . الان که زدی فقط پماد بزن بزار روش ...

یه گذاشتم افاقه نکرد

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
یه گذاشتم افاقه نکرد

ترسیدی یا مریض شدی . من هر وقت حس می کنم می خوام تبخال بزنم فوری یخ میزارم .کلا می ره

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!