2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین❤️

527 بازدید | 13 پست

سلام خانومای مهربون

من آخرین پریودم ۸ اردیبهشت بود اما طبق سونو امروز۵ هفته و ۵ روزمه... جنینم ۲میلی متر بود و ضربان نداشت و پزشکم گفت هنوز خیلی برای ضربان زوده و جنینت کوچولوه. تمام ازمایشاتم هم نرمال بود وفقط ویتامین دی و فولیک اسید برام تجویز کرد...و گفت دو هفته دیگه یعنی توی هفته هشت مراجعه کنم.

خیلی نگرانم... کسی تجربه مشابه داشته؟

ان شاءالله ب سلامتی گلم. من آخرین پریودم ۶ اردیبهشت بود هفته پیش رفتم سونو حتی ساک حاملگی رو ندید. باید این هفته مجدد برم ان شاءالله‌التماس دعا عزیزم. تا هفته ۹ برای ضربان قلب جنین وقت داری گلم. 

صلوات  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز

چرا الکی استرس میگری شرایطتت الحمدلله خوبه

سر پسرم طبق پریود تو ۸ هفته بودم رفتم سونو گفت ۵ هفته ۵ روزم یعنی ۱۲ روز اختلاف داشتم فقط ساک و کیسه زرده بود 

سه هفنه بعد دوباره رفتم هم جنین بود هم قلبش الحمدلله

هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه

نگران هم نباش گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاءالله ب سلامتی گلم. من آخرین پریودم ۶ اردیبهشت بود هفته پیش رفتم سونو حتی ساک حاملگی رو ندید. ب ...

انشالله عزیزم به زودی ساک هم تشکیل میشه و صدای قلب قشنگشو میشنوی... پزشکم میگفت بعضیا لقاحشون دیر انجام میشه واکثرا مسلنی عستند که پریودهای نامنظم دارند.نگران نباش.به زودی چشمت روشن میشه به دیدنش🌹

من 8 هفته رفتم سونو قلب تشکيل شده بود ولی چیزی از ضربان نگفت و چیزی هم از صدای قلبش نشنیدیم تا سونو ان تی 

تا 8 هفته که خیلی از دکترا قلب رو هم پیدا نمیکنن چه برسه به اینکه ضربان تشخیص بده

فقط ی سوال عزیزم. ویتامین دی تون کم بود ک نوشت؟ چون تو ماه های اول معمولا ویتامین دی نمیدن. 

اره. من ازمایش خون وهورمون دادم که گفت ویتامین دی بدنم خیلی پایینه... یعنی مقرفش ضرر داره؟ تجربه دارین عزیزم؟

اره. من ازمایش خون وهورمون دادم که گفت ویتامین دی بدنم خیلی پایینه... یعنی مقرفش ضرر داره؟ تجربه دار ...

ن اگه ویتامین دی پایین باشه ضرر نداره. منم تو نینی سایت دیدم ک گفتن نباید خورده بشه. حالا شما نگران نباش فردا تماس بگیر از دکترت بپرس. 

صلوات  
سلام عزیز چرا الکی استرس میگری شرایطتت الحمدلله خوبه سر پسرم طبق پریود تو ۸ هفته بودم رفتم سونو گف ...

عزیزم من جنینم هم مشاهده شد ولی ضربان نداشت و گفت پنج هفته وپنج روزم...برای همین نگران شدم...خدا پسر گلت رو برات حفظ کنه...ممنون آروم شدم..خدا دلتو شاد واروم کنه...🌹

عزیزم من جنینم هم مشاهده شد ولی ضربان نداشت و گفت پنج هفته وپنج روزم...برای همین نگران شدم...خدا پسر ...

ممنون فدات شم

نگران نباش الان واقعا زوده انشاءالله دو هفته دیگه که سونو رفتی صداقلب قشنگش رو میشنوی

میوه به برای قلب جنین خیلی خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم