2777
2789
عنوان

دل‌داری لازمم😔💔

144 بازدید | 6 پست

شاید بدونین، مادرشوهرم حدودا 15 روز پیش کروناش مثبت شد و فقط همسرم بود که بره ازش مراقبت کنه

منم آسم خفیف دارم و همسرم به هییییچ وجه نذاشت برم پیششون کمک و گفت اگر بگیری اذیت میشی

هفته ی آخر حالش وخیم شد، مادرشوهرمو بستری کردن... همه چیز داشت اکی پیش میرفت تا اینکه تست همسرمم مثبت شد و این یعنی به جای 15 روز، 30 روز نمیتونم ببینمش

حالش بده، ویدیوکال که میگیرم سرفه های خشک داره، دلم براش پرررررر میکشه ولی نمیذاره برم پیششون و میگه پرستار بهمون میرسه

هر روز براشون غذا با اسنپ باکس میفرستم ولی دلم تنگ شده براش، من حتی عادت نداشتم دو روز نبینمش، الان 18 روزه که تنهام، از سرکار هم از همون اولش برای جفتمون مرخصی گرفت(همکاریم) میگفت تو نمیشه بری چون باید با اسنپ بری و ممکنه مبتلا بشی

چیکار کنم ذهنم ازش بیاد بیرون یکم؟ همه ش فکر می کنم الان به من نیاز داره که پیشش باشم باهاش حرف بزنم حداقل

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍

خوب کاره همسرت بد بوده که رفته پیش ننه ی کروناییش

مگه خاله زنک بازی😐🚬

اما ایشالله که خوب شده نگران نباش عزیزم

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم ان شاءالله همیشه رابطه تون خوب و عالی باشه .

زندگی همیشه بر وفق مراد ما پیش نمیره و ما تا جایی که ممکنه تلاش میکنیم برای حل مسئله  و از خدا مدد میگیریم .

به این فکر کنید که اگر شما هم رعایت نکنید و مبتلا بشید یه مشکل دیگه هم اضافه میشه و شوهرتون بیشتر ناراحت میشه .

ان شاءالله هر چه زودتر هم حال شوهر و مادر شوهرتون خوب میشه و همدیگرو میبینید .

نماز بخونید و از خدا کمک بگیرید و توکل کنید . حتما خدا صداتونو میشنوه .

خوب کاره همسرت بد بوده که رفته پیش ننه ی کروناییش مگه خاله زنک بازی😐🚬 اما ایشالله که خوب شده نگر ...

کسی نبود ازشش مراقبت کنه

پدرشوهرم بازنشسته است، یه سکته داشته که اوندقر به کار نیست

خواهرشوهرمم ایران نیست

ممنونم نازنین

همش باهاش حرف بزن تلفنی و کال🙂 تو غذا ک می فرستی براش گل و نامه و نقاشی و ... بزار خوشحال بشه صبور ...

ای امان از این صبوریییی

دارم دیوونه میشم از دوریش😭😭

ممنون عزیزم

عزیز دلم ان شاءالله همیشه رابطه تون خوب و عالی باشه . زندگی همیشه بر وفق مراد ما پیش نمیره و ما تا ...

کاملا درست میفرمایید، ممنون از صحبتتون

حتما براشون زیاد دعا میکنم، ان شاالله خدا به هممون صبر بده