2777
2789
عنوان

سالگرد ازدوااج

190 بازدید | 12 پست

من خیلی اهل این برنامه هام تا وقتی عقد بودم میرفتم تدارک کادو میدیدم منتظر کادو هم میموندم هر چند شوهرم اصلا اهلش نیست و همیشه ی پولی میداد...امسال دو ماهه اومدم خونم...

اصلا ازش راضی نیستم 

دودلم که بازم تدارک ببینم یا نه 

عاشق اینکارام و خیلی به دلم میمونه اگه نکنم ولی

انقد کوتاه اومدمو ندیده گرفتم بدیارو دیگه خسته شدم 

شما جا من بودین چ میکردین؟ 

شوهرم میدونه خیلی ازینکارا خوشم میاد ولی همش میگه نکن چیه اینکارا...به نظرم اگه من کاری نکنم اونم از خدا بخاد و خودشوبه علیچپ بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از عکسای عقد یا عروسیتونو بده بزرگ کنن روی تخته این باشه هدیت بزن دیوار اتاق خوابتون خودت با د ...

آره خوبه..

دوس دارم کلی تدارک ببینم ولی شوهرمو که میبینم انقد بی احساس و بی توجهه بیخیال میشم...خودش میدونه چقد خوشم میاد ازینچیزا اگه برلش مهم باشم یکاری میکنه بلخره... 

چرا ازش ناراضی هستی؟چون اهل این برنامه ها نیس؟؟؟

نه خیلی بداخلاقه نمیتونم باهاش حرف بزنم هنوز اسمشو صدا میکنم اخم میکنه میگه حرف نزن رو مخمی...با چند تا جوجه چهار ساعتمیشینه با خانواده اش چندین سات میشینه مثل خاله زنکا غیبت و تهمت راه میندازه ولی با حرف زدن یا یه تفریح با من خودشو کج و کوله میکنه..اصن احساس خوبی ازش دریافت نمیکنم..بد دهن و بدبینه..خسیسه سر پول گرفتن ذله ام میکنه..میگه شکمتو سیر میکنم ی لقمه غذا میخام بخورم هزار جور متلک میندازه خونتون گیاه خوار بودین و 

همش تنها بیرونه با خانواده شم که میریم بیرون جلو جمعشون منو ضایع میکنه 

بازم میگم بذار زندگیمو از تک و تا نندازم که مثل مرده هوایی بشه فکر چاره بشم باهاش حرف بزنم دردمو بگم خاستمو بگم اما انقد که بی فایده بوده خسته شدم دیگه منی که انقد عاشق مناسبتا بودم حالا حتی دلم نمیخاد تبریکشو بگم 

دوران عقد خوب بود؟؟؟؟

نه ولی چون زیاد باهم نبودیم دلتنگ میشدم و فک میکردم نمیتونم فراموشش کنم اما حالا که اومدیم زیر ی سقف میفهمم مهم اخلاقه که عشقو به وجود میاره و حفظش میکنه

نه ولی چون زیاد باهم نبودیم دلتنگ میشدم و فک میکردم نمیتونم فراموشش کنم اما حالا که اومدیم زیر ی سقف ...

چرا فک کردی وقتی کسی که ازت دوره و کم میبیندت باهات خوب نیس وقتی ک همیشه کنارت باشه باهات خوب میشه،😔😔