2777
2789
اهواز حتی ۳۰ملیون هم خونه پیدا میشه واسه رهن.اما شیک و اینا دیگه نیس. من تو همینشم موندم😥 مشهد چق ...

اره خیلی سخت شده ...کاش یه کم گرونی ها کم بشه

زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم..چرا جدا نمیکنید خونتون؟

پوله رهن خونه نداریم

ما فقط یه ماشین داریم ک با طلاهای خودم گرفتیم و نمیشه بفروشیمش چون کار شوهرم با این ماشینه

دارم خدا خدا میکنم که یه کار دیگه گیرش بیاد تا ماشینو  بفروشیم باهاش یه جا رهن کنیم😥

جونِ دلم برای مستقل شدنمون و جدا شدن از خانواده شوهر، صلوات میفرستی؟شاید خدا از تو قبول کرد😣😢
پوله رهن خونه نداریم ما فقط یه ماشین داریم ک با طلاهای خودم گرفتیم و نمیشه بفروشیمش چون کار شوهرم ب ...

پس خداروشکر که خونواده همسرت هستن...به خودت سخت نگیر چون این روزا میگذره ....به همسرت امید بده و از علاقت به داشتن خونه مستقل بگو تا شرایط درست شد خودش هم بخواد خونه بگیره

شغل همسرت چی هست؟

با پراید وانت کار میکنه ماهانه بهش حقوق میدن و بیمه

با حقوق ۵ملیون

بنظرت خوبه؟

تا وقتی با خونوادشیم واسه خرجی از ما انتظار دارن نمیتونم زیاد پس انداز کنم😥حالا من تو زندگی خودم موندم اینا هم انتظار دارن

جونِ دلم برای مستقل شدنمون و جدا شدن از خانواده شوهر، صلوات میفرستی؟شاید خدا از تو قبول کرد😣😢
با پراید وانت کار میکنه ماهانه بهش حقوق میدن و بیمه با حقوق ۵ملیون بنظرت خوبه؟ تا وقتی با خونوادش ...

به نظرم اصلا فکر فروش ماشین رو نکنید ...همیشه ماشین نگه دارید...میتونی بری جای کوچک اجاره کنی مثلا یه تومن بدی اجاره ...اما ماسین خیلی خوب بعدش با این اوضاع گرونی بفروشید دیگه عمرا بشه خرید و پولتون دست صاحب خونه ها هم چنان بی ارزش میمونه با گذشت زمان..

حقوق شوهرتم خوب به نظرم ...

به نظرم اصلا فکر فروش ماشین رو نکنید ...همیشه ماشین نگه دارید...میتونی بری جای کوچک اجاره کنی مثلا ی ...

خوبه اما انقد واسه کارش با ماشین میچرخه حتی میفرستنش بیرون از شهر که نصف حقوق واسه بنزین و خرابی ماشین میره

خوبه اما انقد واسه کارش با ماشین میچرخه حتی میفرستنش بیرون از شهر که نصف حقوق واسه بنزین و خرابی ماش ...

اره این هم هست...

والا میترسم یه چی بگم به ضررت باشه ..

ولی اگه میتونستید ماشین ارزونتر بخرید بقیه پول ماشین بزارید رهن خونه بعد شوهرت اسنپ یا تپسی کار کنه 

توی همین نینی سایت میگفتن روزی ۱۰۰ تا ۲۰۰ داره براشون

اره این هم هست... والا میترسم یه چی بگم به ضررت باشه .. ولی اگه میتونستید ماشین ارزونتر بخرید بقیه ...

قبل از این کارش تو اسنپ بود

تمام روزو کار میکرد بزووووور میشد صدهزارتمن

حالمون از اسنپ به هم خورده بود ک این کارو پیدا کرد

تعجب میکنم میگن روزی۲۰۰هزار!!!!!