روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 عنوان مستاجرا 164 بازدید | 26 پست باید چکار کرد که صاحب خونه چند سال تمدید کنه...سخت هر سال اسباب کشی زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤ 1400/03/25 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشتی_اشی_مشی عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 1396 باید مستاجر خوبی باشی براش ، شکایت و آزار از بقیه همسایه ها نداشته باشی، کرایه رو به موقع بدی
عشق_فلسفه عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 824 هرچی بگه گوش کنی کرایه رو زیاد کرد بگی چشم پرداخت میکنم سرت جلوش پایین باشه که با این حرکت خودم خیلی مخالفم
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 پول پیش بیشتر ۱۰۰ پول پیش دادیم ۱۵۰۰ اجاره دلم نمیخواد دوباره سر سال اسباب کشی کنیم زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
ارغوان۱۴۵ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1790 ۱۰۰ پول پیش دادیم ۱۵۰۰ اجاره دلم نمیخواد دوباره سر سال اسباب کشی کنیم یک و پونصد میدید هر ماه؟؟؟ جونِ دلم برای مستقل شدنمون و جدا شدن از خانواده شوهر، صلوات میفرستی؟شاید خدا از تو قبول کرد😣😢
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 هرچی بگه گوش کنی کرایه رو زیاد کرد بگی چشم پرداخت میکنم سرت جلوش پایین باشه که با این حرکت خودم خیلی ... چرا سرم پایین باشه با رهن اجارمون نزدیک ۳ تومن میشه باز سر هم پایین بگیریم😁 زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 یک و پونصد میدید هر ماه؟؟؟ اره...چطور زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
ارغوان۱۴۵ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1790 اره...چطور خیلی زیاده😥پیش چقدر؟۱۰۰یعنی چقدر؟ جونِ دلم برای مستقل شدنمون و جدا شدن از خانواده شوهر، صلوات میفرستی؟شاید خدا از تو قبول کرد😣😢
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 خیلی زیاده😥 پیش چقدر؟۱۰۰یعنی چقدر؟ اره زیاد ولی دیگه اجاره ها خیلی رفته بالا البته منطقه ما گرون هم هست.۱۰۰ میلیون زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
ارغوان۱۴۵ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1790 اره زیاد ولی دیگه اجاره ها خیلی رفته بالا البته منطقه ما گرون هم هست. ۱۰۰ میلیون کدوم شهرید مگهخیییلی زیاد میدید😥تو شهر ما با این قیمت یه خونه شیک میشه اجاره کرد جونِ دلم برای مستقل شدنمون و جدا شدن از خانواده شوهر، صلوات میفرستی؟شاید خدا از تو قبول کرد😣😢
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 کدوم شهرید مگه خیییلی زیاد میدید😥 تو شهر ما با این قیمت یه خونه شیک میشه اجاره کرد مشهد...تازه اپارتمان ۸۰ متری.شما کدوم شهر هستید؟ زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 کدوم شهرید مگه خیییلی زیاد میدید😥 تو شهر ما با این قیمت یه خونه شیک میشه اجاره کرد برات صلوات فرستادم عزیزم زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
ارغوان۱۴۵ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1790 مشهد... تازه اپارتمان ۸۰ متری. شما کدوم شهر هستید؟ اهوازحتی ۳۰ملیون هم خونه پیدا میشه واسه رهن.اما شیک و اینا دیگه نیس. من تو همینشم موندم😥مشهد چقدر گرونههههههه😭 جونِ دلم برای مستقل شدنمون و جدا شدن از خانواده شوهر، صلوات میفرستی؟شاید خدا از تو قبول کرد😣😢
ارغوان۱۴۵ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1790 برات صلوات فرستادم عزیزم ممنون عزیز دلمامروز خیلی دلم گرفته بود واسه این موضوع😞 جونِ دلم برای مستقل شدنمون و جدا شدن از خانواده شوهر، صلوات میفرستی؟شاید خدا از تو قبول کرد😣😢