2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فنجونی درست کن

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

یا میتونی از اسنک ساز استفاده کنی

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

بریز تو قالب قالب رو بزار تو قابلمه یا پلوپز. یک ساعت بمونه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

طبق دستور روش آروم آروم پودر رو بریز 

یه کم که ریختی قشنگ هم بزن گلوله نشه 

و بعد شعله پخش کن و رمان بزن زیرش کم کن 

اگه میخوای برگردونی چربش کن خیلی کم روغن بریزاااا

وزن اولیه ۸۷ وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۶۸ من تونستم به هدفم برسم خوشحالترینم بماند به یادگار ۱۴۰۰/۹/۱۳ 😁😍
طبق دستور روش آروم آروم پودر رو بریز  یه کم که ریختی قشنگ هم بزن گلوله نشه  و بعد شعله پ ...

هم بزن

وزن اولیه ۸۷ وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۶۸ من تونستم به هدفم برسم خوشحالترینم بماند به یادگار ۱۴۰۰/۹/۱۳ 😁😍

واس قابلمه ی قابلمه تازه و نو بدون خراش بیار ته روغن مالی کن بزار یکم گرم بشه قابلمه بعد مایتو بریز توش 

اما اگ قابلمت نو نیس خش و اینا داره یا کاغو روغنی بزار روی کاغذ روغنیو چرب کن یا اول قابلمتو گرم کن روغن مالی کن بعد ارد بپاش کل جاهاش بعد قابلمتو برعکس کن تا ارد اضافیش گرفته بشه دوباره اونجایی ک ارد نداره همه جاشو ارد مالی کن دوباره برعکس کن ارد اضافیش گرفته بشه بعد مایتو بریز توش

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
چطوریه با پلوپز رو چ درجه بزارم؟؟؟

هیچی همون مایعش رو درست کن بریز توی پلو پز

کفشم چرب کن

نمیدونم مامانم از این قدیمیاش داره اولاش میزاره روی حالت قهوه ای یعنی همون زیاد بعد کم میکنه

هیچی همون مایعش رو درست کن بریز توی پلو پز کفشم چرب کن نمیدونم مامانم از این قدیمیاش داره اولاش می ...

اتفتقا مال ماهم رنگیه یعنی بزارم رو قهوه ایی تا چ مدتی؟؟

بعد کی کمش کنم ؟؟؟

اتفتقا مال ماهم رنگیه یعنی بزارم رو قهوه ایی تا چ مدتی؟؟ بعد کی کمش کنم ؟؟؟

دقیقا نمیدونم یادم رفته😶 ولی خیلی نذار مثلا یه ربع یه کمم بذر کم 

بعدم برشگردون یعنی توی یه سینی خالی کن اونورش رو بزار کف پلو پز بازم قبلش چرب کن ظرفو

آخرش یه خلال دندون بزن اگه نچسبید پخته

دقیقا نمیدونم یادم رفته😶 ولی خیلی نذار مثلا یه ربع یه کمم بذر کم  بعدم برشگردون یعنی توی یه س ...

مرسی عزیزم😘😘😘