2777
2789
عنوان

میخوام وارد شغل ارایشگری بشم

73 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان خوبین

پیشاپیش بابت وقتی که نیزارید ازتون ممنونم 

من ۲۰ سالمه قبلا کل علاقم به دانشگاه فرهنگیان بود ولی خب نشد و رفتم دانشگاه ازاد اموزش ابتدایی اسم نوشتم و الان ترم دو هستم، با این حال امسال کنکور انسانی هم ثبت نام کردم و واسه فرهنگیان دارم میخونم، ولی ی چیزی که هست به نظرم من همونطور که موقع انتخاب رشته تحصیلی (تجربی انسانی ریاضی) چشامو باز نکردم و تحت تاثیر شرایط یه انتخاب غیر عاقلانه کردم تو دو تا کنکور قبلی هم علاقم به دانشگاه فرهنگیان بود ولی حالا حس میکنم علاقه اصلیم به ارلیشگری هس اخه من عاشق محیط شاد و رقص و عروسی و ارایش و به طور کلی جو و محیط ارایشگاهام و احساس میکنم تو چنین شغلی ادم پیر نمیشه، ولی خب بازم بقیه چون میخوان منصرفم کنن میگن ارایشگر وجه اجتماعی نداره و نمیدونم خاستگار نمیاد واسش و این حرفا ،اینم بگم که من دوس دارم در اینده دستم تو جیب خودم باشه و درامد زیادی هم داشته باشم چون هر چی میبینم دلم میخوادش😁 مخارج مورد نیاز ارایشگاه رو هم بابام تامین میکنه 

راستش متنت طولانی بود حس خوندن نداشتم منم قرار بود امروز برم واسه ثبت نامه کلاس آرایشگری ولی خب همسرم هنوز ازش خبری نیست 😤

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم یه دختر چادری هستم با سطح خونوادگی بالا

چه ربطی داره الان؟😑

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
خودمم یه دختر چادری هستم با سطح خونوادگی بالا

مگه اریشگرا خراب با سطح خانوادگی پایینن.😑با این طرز فکر شما همون داشگاه فرهنگیان برو. برات بهتره . اینجوری پس فردا هرچی بشه میخوای بگی ارایشگر شدم اینجوری شد

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
مگه اریشگرا خراب با سطح خانوادگی پایینن.😑با این طرز فکر شما همون داشگاه فرهنگیان برو. برات بهتره . ...

ن والا فکر خودمم بقیه خراب کردن حالا یا هدفشون اینه که بشینم درسمو بخونم یا حرف دلشونو میزنن

ن والا فکر خودمم بقیه خراب کردن حالا یا هدفشون اینه که بشینم درسمو بخونم یا حرف دلشونو میزنن

بقیه تو ایران کارشونه حرف زدن. شما درسم زیاد بخونی میگن دختر اخرش باید خونه داری کنه چه خبره😑 به حرف مردم کار نداشته باش هیچکس از مکفقیت تو خوشحال نمیشه

بقیه تو ایران کارشونه حرف زدن. شما درسم زیاد بخونی میگن دختر اخرش باید خونه داری کنه چه خبره😑 به حر ...

اره راستم میگی ، مرسی عزیزم 

ولی کسی نبود زیاد جواب بده مثل اینکه باید ی تایپیک دیگم بزنم