دو سه روزی خلط داشتم بعد یه دفعه گلوم درد گرفت .فرداش صدام تغییر کرد و فرداش هم یه ذره بینیم گرفت .امروز روز سوم علائمه . همچنان خلط هم دارم .گلو دردم هم تو این سه روز هی خوب میشه و هی دوباره میاد و دردش کم و زیاد میشه. ابریزش بینی هم ندارم .ضعف و بی حالی ندارم .چشایی و بویایی هم دارم .
الهی آمین عزیزم تنت سلامت. من پسرعمه ام داشت مادربزرگم بنده خدا ازش گرفت پخش شد بین همه هرکدوم از یکی از نوه ها گرفتیم ولی خوب شدیم با همین نسخه ای که گفتم آش گوشت هم میخوردم
الهی آمین عزیزم تنت سلامت. من پسرعمه ام داشت مادربزرگم بنده خدا ازش گرفت پخش شد بین همه هرکدوم از یک ...
خدا را شکر که خوب شدید، ما هم مادرشوهرم گرفت در حد بدن درد و خستگی بی حالی و از دست دادن چشایی و بویایی، پدرشوهرم مریض شد، ریه اش درگیر شدو بستری شد، همزمان شوهرم هم که اونجا می رفت ناقل بود و منو مریض کرد، منم خیلی اذیت شدم. من و بچه ها دو ماه بعد از عید، از خونه بیرون نرفتیم ولی بازم از طریق همسرم مریض شدم. پدرشوهرم رفت آی سیو و متاسفانه فوت کرد. خیلی ناراحت کننده و سخته
وای عزیزم خدا رحمتش کنه و بلارو از شماها دور کنه. خیلی سخته. دیگه مراقب خودتون باشید
ممنونم خدا اموات شما را هم رحمت کنه، من که خیلی مراقبت میکردم از اول، بعد فوت پدرشوهرم هم همه جا ماسک داشتم گاهی حتی دو تا می زدم ولی خانواده همسرم رعایت نمیکنند هنوز، و انگار نه انگار که از این بیماری زخم خوردن
ممنونم خدا اموات شما را هم رحمت کنه، من که خیلی مراقبت میکردم از اول، بعد فوت پدرشوهرم هم همه جا ماس ...
خواهری سعی کنید رفت و آمدهاتونو محدود کنید الان یکی از عموهام میدونه خانواده رعایت نمیکنن رفت و امدشوکمکرده و بچه هاروسعی میکنه جایی نبره. تلفنی دیگه جبرانش کنید
خواهری سعی کنید رفت و آمدهاتونو محدود کنید الان یکی از عموهام میدونه خانواده رعایت نمیکنن رفت و امدش ...
راستش از روز اول عید تا روز فوت پدرشوهرم نرفتیم، ولی بعد توی برنامه ها و مراسم ها ناگزیر بودم برم ولی همش دو تا ماسک داشتم. الانم که شوهرم واکسن زده و دیگه بی خیال ما شده، میگه مادرم تنهاست بریم اونجا. خدا رحم کنه، ممنونم از همدردیت