2777
2789
عنوان

کروناست یا نه ؟

86 بازدید | 13 پست

دو سه روزی خلط داشتم بعد یه دفعه گلوم درد گرفت .فرداش صدام تغییر کرد و فرداش هم یه ذره بینیم گرفت .امروز روز سوم علائمه . همچنان خلط هم دارم .گلو دردم‌ هم تو این سه روز هی خوب میشه و هی دوباره میاد و دردش کم‌ و زیاد میشه.  ابریزش بینی هم ندارم .ضعف و بی حالی ندارم .چشایی و بویایی هم دارم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه اینجوری نیست

آره اینم هست. ولی من خودم‌چند بار این شکلی شدم ترسیدم زدم به خوردن بابونه و اویشن و ویتامین سی و دی و اینا

داروی امام کاظم مخصوصا عالی بود اما خب باید ببینی به بدن میسازه یا نه

خدا این بیماری و نگرانی را از همه دور کنه

الهی آمین عزیزم تنت سلامت. من پسرعمه ام داشت مادربزرگم بنده خدا ازش گرفت پخش شد بین همه هرکدوم از یکی از نوه ها گرفتیم ولی خوب شدیم با همین نسخه ای که گفتم آش گوشت هم میخوردم

الهی آمین عزیزم تنت سلامت. من پسرعمه ام داشت مادربزرگم بنده خدا ازش گرفت پخش شد بین همه هرکدوم از یک ...

خدا را شکر که خوب شدید، ما هم مادرشوهرم  گرفت در حد بدن درد و خستگی بی حالی و از دست دادن چشایی و بویایی، پدرشوهرم مریض شد، ریه اش درگیر شدو بستری شد، همزمان شوهرم هم که اونجا می رفت ناقل بود و منو مریض کرد، منم خیلی اذیت شدم. من و بچه ها دو ماه بعد از عید، از خونه بیرون نرفتیم ولی بازم از طریق همسرم مریض شدم. پدرشوهرم رفت آی سیو و متاسفانه فوت کرد. خیلی ناراحت کننده و سخته

خدا را شکر که خوب شدید، ما هم مادرشوهرم  گرفت در حد بدن درد و خستگی بی حالی و از دست دادن چشایی ...

وای عزیزم خدا رحمتش کنه و بلارو از شماها دور کنه. خیلی سخته. دیگه مراقب خودتون باشید

وای عزیزم خدا رحمتش کنه و بلارو از شماها دور کنه. خیلی سخته. دیگه مراقب خودتون باشید

ممنونم خدا اموات شما را هم رحمت کنه، من که خیلی مراقبت میکردم از اول، بعد فوت پدرشوهرم هم همه جا ماسک داشتم گاهی حتی دو تا می زدم ولی خانواده همسرم رعایت نمی‌کنند هنوز، و انگار نه انگار که از این بیماری زخم خوردن

ممنونم خدا اموات شما را هم رحمت کنه، من که خیلی مراقبت میکردم از اول، بعد فوت پدرشوهرم هم همه جا ماس ...

خواهری سعی کنید رفت و آمدهاتونو محدود کنید الان یکی از عموهام میدونه خانواده رعایت نمیکنن رفت و امدشو‌کم‌کرده و بچه هاروسعی میکنه جایی نبره. تلفنی دیگه جبرانش کنید

خواهری سعی کنید رفت و آمدهاتونو محدود کنید الان یکی از عموهام میدونه خانواده رعایت نمیکنن رفت و امدش ...

راستش از  روز اول عید تا روز فوت پدرشوهرم نرفتیم، ولی بعد توی برنامه ها و مراسم ها ناگزیر بودم برم ولی همش دو تا ماسک داشتم. الانم که شوهرم واکسن زده و دیگه بی خیال ما شده، میگه مادرم تنهاست بریم اونجا. خدا رحم کنه، ممنونم از همدردیت

راستش از  روز اول عید تا روز فوت پدرشوهرم نرفتیم، ولی بعد توی برنامه ها و مراسم ها ناگزیر بودم ...

عزیزم توکل برخدا اره حداقل دوتا ماسک بزنید خطرناکه . خانواده های ماهم رعایت نمیکنن خدا به فریادمون برسه. 

بلا ازتون‌دورت خواهری