2777
2789
عنوان

قبول دارین؟؟

95 بازدید | 6 پست

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن⁣

که در طریقت ما غیر از این گناهی نیست⁣

▪︎حافظ⁣

قرار نیست همه آدما طبق چارچوب‌ها و تفکرات و باورهای ما عمل کنن.⁣

مادامی که به ما آسیبی نمیزنن و حقی از ما ضایع نمی‌کنن، اعتقاداتشون به ما هیچ ربطی نداره و حتی حق نداریم ازشون سوال کنیم، چه برسه به قضاوت و تعیین درست و غلط.⁣

این میشه آزادی عقیده و بیان⁣

هرکس اعتقادش به خودش مربوط باشه و تامام.⁣

مدعیان این متن دارن تو تاپیک بغلی استارتر رو مسخره میکنن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدعیان این متن دارن تو تاپیک بغلی استارتر رو مسخره میکنن

دقیقا!  

دین من انسانیت هست ! این جمله ای بود اونجا گفتی! ولی 

اگر انسانیت نداشته باشن چی؟....یه لحظه فکر کن...

متاهل😬m😘
دقیقا!   دین من انسانیت هست ! این جمله ای بود اونجا گفتی! ولی  اگر انسانیت نداشته باشن چ ...

نداشتن و ندارن 

طرف داره التماس میکنه، میگه گزارش بزنید 

فکر کنم اشکش دراومده 

چرا چون دوست پسرش خواب یکی از اهل بیت رو دیده و دیگه نمیخواد زنا کنه..... اینا اومدن مسخره اش میکنن

اگه این تاپیک دروغ باشه که هیچی اما اگر راست باشه، اینا میتونن دیگه مجلس امام حسین برن؟! میخوام بدونم روشو دارن؟! وقتی ینفرو انقدر اذیت میکنن؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
نداشتن و ندارن  طرف داره التماس میکنه، میگه گزارش بزنید  فکر کنم اشکش دراومده  چرا ...

روشو  ندارن باورت میشه اینا چیزی نیست توی همین سایت کافر داریم؟؟؟؟ سخته ولی باور کن

متاهل😬m😘