2777
2789
عنوان

بیبی چک

103 بازدید | 15 پست

سلام خانما من تواقدام نبودم ولی تقریبا ۵روز از موعدم گذشته و ی بیبی گذاشتم ی خط کمرنگ وپررنگ شد یکی دیگه گذاشتن فقط ی خط شد یکیم امروز گذاشتم ک فقط خطcکمرنگ شد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای منم جلوگیری طبیعی داشتم اگه تا آخر ماه پری نشم که بدبختم

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           
من دخترم ۵سالشه و ۵ساله طبیعی جلوگیری کردیم سابقم نداشته پریودم عقب بیوفته

من تازه اومدیم خونمون 

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           
سنگ کلیع بنظرتون ربطی ب دیر پریود شدن داره؟

نه هیچ ربطی بهم‌نداره اون دوتاهم چک کن احتمالا خط دومش چنددقیقه بعد کمرنگ افتاده من با جلوگیری طبیعی دوقلو حامله شدم اونم چندسال بود بدون یه روز عقب جلوشدن پرسود ماطبیعی جلوگیری داشتیم

خدایا مسافر 
خب عزیزم طبیعی جلوگیری نکن اگه شک داری

همسرم اینطوری میخاد 😐😬

دارم دیونه میشم اه لنتییی 

نه هیچ ربطی بهم‌نداره اون دوتاهم چک کن احتمالا خط دومش چنددقیقه بعد کمرنگ افتاده من با جلوگیری طبیعی ...

اخه اینکه امروز دادم انگارخراب بود خط cهم کمرنگ افتاد خط تی هم نیوفتاد